Paris Saint-Germain a avut parte de un meci dificil duminică seară, atunci când a întâlnit-o pe teren propriu pe Olympique Lyon, în derby-ul etapei cu numărul șase din Ligue 1. Condusă cu 0-1, PSG a reușit să întoarcă partida grație golurilor marcate de Neymar, care a transformat un penalty în minutul 66, și Icardi, care a înscris cu o lovitură de cap în minutul 90+3.
Schimbat în minutul 76 de către Mauricio Pochettino la scorul de 1-1, Lionel Messi a părut deranjat de decizia antrenorului argentinian, refuzând să dea mâna cu acesta, iar camerele de luat vederi l-au urmărit pe fostul jucător al Barcelonei până la finalul partidei.
Ligue 1
Dimitri Payet intră în istoria Ligue 1. A reușit ceea ce nimeni nu a putut în 92 de ani
08/10/2022 LA 20:41

Lionel Messi, aproape fără reacție la golul marcat de Icardi

În minutul 90+3, atunci când Icardi a adus victoria pe Parc des Princes, toată banca parizienilor s-a ridicat în picioare, aplaudând reușita jucătorului argentinian. În timp ce alți coechipieri de pe banca lui PSG sărbătoreau reușita, Lionel Messi a rămas pe bancă, iar după câteva secunde s-a ridicat și a aplaudat timid golul care a adus cele trei puncte pentru echipa sa.
La finalul meciului, jucătorii celor de la Paris Saint-Germain s-au îndreptat către galerie, sărbătorind triumful de duminică seară. Într-un videoclip postat de contul oficial de Twitter al parizienilor, Lionel Messi nu apare alături de coechipierii săi.
În apărarea lui Lionel Messi, în videoclipul postat de echipa sa apar jucătorii care au terminat pe teren partida cu Lyon. Chiar și în aceste condiții, este clar că schimbarea din minutul 76 nu a fost pe placul jucătorului argentinian, rămânând de văzut cum vor gestiona parizienii tensiunea dintre Pochettino și Messi.
Ligue 1
Cel mai rapid gol din istoria Ligue 1, sub lupa experților Eurosport Franța în 4 pași
22/08/2022 LA 17:45
Ligue 1
Rareș Ilie a vorbit despre adaptarea sa în Franța. Cum a caracterizat românul mediul de la Nice
05/08/2022 LA 18:55