Chelsea este pregătită să îi facă concurență lui Real Madrid în ceea ce privește transferul mijlocașului de 22 de ani de la AS Monaco, Aurelien Tchouameni. În ciuda problemelor pe care le traversează în acest moment, spaniolii de la AS scriu că Chelsea vrea să facă din aducerea lui o prioritate în perioada de mercato din această vară.
Englezii speră ca problemele să se rezolve până atunci, iar noul proprietar să aducă stabilitate și fonduri suficiente pentru bugetul de transferuri.
Chiar și în aceste condiții, Real Madrid pare să aibă prima șansă în ceea ce privește transferul lui Tchouameni. Potrivit sursei citate, Tchouameni își dorește și el transferul la Real Madrid și ar prefera să meargă pe Santiago Bernabeu chiar și în cazul în care va primi oferte mai bune de la Chelsea sau PSG.
Ligue 1
Un coechipier a dezvăluit motivul pentru care Mbappe a rămas la PSG: ”Cel mai bun din lume”
ACUM 8 ORE
Juni Calafat, unul dintre scouterii lui Real Madrid, îl urmărește de pe mijlocașul de 22 de ani, iar toate rapoartele primite de către conducerea clubului au fost de fiecare dată favorabile, încă de pe vremea când evolua la Bordeaux.
Citește și:

AS Monaco vrea să încaseze 60 de milioane de euro pe Tchouameni

Aurelien Tchouameni a semnat cu AS Monaco în ianuarie 2020, când a fost transferat de la Bordeaux în schimbul a 18 milioane de euro. Valoarea sa de piață a crescut mult în ultimii ani, mijlocașul fiind cotat în prezent la 40 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.com, iar cei de la AS scriu că Monaco va încerca să obțină suma de 60 de milioane de euro pentru mijlocașul de 22 de ani.
Real Madrid, PSG sau Chelsea și-au arătat interesul pentru mijlocașul francez încă de la începutul sezonului trecut și care și l-au păstrat până în prezent.
Rămâne de văzut ce își dorește Tchouameni, dacă ar vrea să ajungă pe Santiago Bernabeu, așa cum susține presa din Spania sau dacă ar fi tentat să meargă la PSG, despre care a spus recent că este "un club mare".
Ligue 1
Efectul telenovelei Mbappe | Leonardo, demis de la PSG
ACUM 15 ORE
Ligue 1
OFICIAL - Mbappe a semnat un nou contract cu PSG. Anunțul starului francez
IERI LA 20:00