Președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, a cerut o anchetă internă la PSG, după ce Lionel Messi a răspuns convocării la naționala Argentinei. Nemulțumirea președintelui parizienilor vine în contextul în care argentinianul nu a fost apt pentru ultimele două meciuri ale lui PSG, cel cu Leipzig din Champions League și cu Bordeaux din Ligue 1.
Messi se confruntă de aproximativ două luni cu o problemă la genunchiul stâng, după ce a fost victima unei intrări extrem de periculoase în timpul partidei dintre Venezuela și Argentina, din luna septembrie. Cu toate acestea, fără a fi complet recuperat, Messi s-a prezentat la naționala Argentinei, pentru partidele cu Uruguay și Brazilia.
Ligue 1
Mbappe, noi dezvăluiri despre transferul ratat la Real Madrid și viața la PSG cu Neymar și Messi
ACUM 14 MINUTE

Al-Khelaifi este supărat din cauza situației cu Lionel Messi

Astfel, potrivit celor de la El Nacional, Nasser Al-Khelaifi, președintele clubului, este foarte supărat din cauza acestei situații. Conducerea clubului parizian se teme ca nu cumva Messi să prioritizeze naționala Argentinei, în detrimentul echipei de club, echipă care îi plătește un salariu deloc de neglijat.
În urma acestei situații, Al-Khelaifi a cerut începerea unei anchete interne pentru a se afla dacă Messi era apt înainte de plecarea sa către Argentina. Până să se alăture colegilor de la echipa națională, Messi a mers și la Madrid, acolo unde a efectuat un control medical și a încercat să urmeze o terapie pentru a se recupera cât mai rapid.
De asemenea, directorul sportiv al clubului de pe Parc des Princes, Leonardo, a discutat cu cei de la Le Parisien și a adus în discuție problemele cu care se confruntă cluburile atunci când vine vorba de lăsarea jucătorilor să plece la echipa națională. Acesta este de părere că FIFA ar trebui să reglementeze aceste situații:
"Noi nu suntem de acord să lăsăm un jucător care nu se simte bine sau este în proces de recuperare. Nu are sens, iar astfel de situații trebuie să fie reglementate de către cei de la FIFA", a declarat Leonardo.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Ligue 1
Sergio Ramos, accidentat după debutul la PSG! Când va reveni la antrenamente
03/12/2021 LA 15:55
Ligue 1
Messi s-a numărat printre votanții la Trofeul Kopa! Care sunt cei 3 fotbaliști aleși de argentinian
02/12/2021 LA 17:53