Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Coșmar fără sfârșit pentru Sergio Ramos! Spaniolul va rata meciul cu FC Bruges, din Champions League

Irina Aldea

Publicat 06/12/2021 la 18:43 GMT+2

Sergio Ramos nu reușește nicicum să lege câteva meciuri consecutive în tricoul lui PSG. Spaniolul s-a accidentat iar și va rata meciul cu FC Bruges, din UEFA Champions League.

Sergio Ramos

Credit imagine: Getty Images

Fundașul celor de la PSG, Sergio Ramos, nu va fi prezent pe teren la partida de marţi seara cu FC Bruges, din UEFA Champions League. ''Fostul căpitan al lui Real Madrid îşi continuă munca de reintegrare treptată în echipă în următoarele trei zile'', se arată într-o declaraţie a lui PSG.
Spaniolul în vârstă de 35 de ani, accidentat de mai multe ori în 2021, inclusiv la gambă, a jucat pe 28 noiembrie la Saint-Etienne (3-1) pentru prima dată în şase luni. Medicii lui PSG au indicat însă că acesta suferă de "oboseală musculară în urma reluării competiţiei". Ramos ar putea reveni totuşi pe teren duminică, în partida contra lui AS Monaco, din Ligue 1.

Sergio Ramos, coșmar fără sfârșit la PSG

În urmă cu două săptămâni, într-un interviu acordat celor de la Amazon Prime, Sergio Ramos, care are contract cu PSG până în iunie 2023, a vorbit despre perioada dificilă prin care a trecut după transferul la Paris: "Au fost momente dificile, momente de singurătate. Petreci multe ore la sală cu fizioterapeutul. Ai mereu gânduri negative care te fac să ai îndoieli. Cred în mine și în munca pe care o depun. Mă concentrez să dau înapoi clubului toată încrederea care mi-a fost oferită. Sper să revin la cel mai bun nivel al meu", a declarat Ramos.
În ciuda problemelor pe care le-a avut în ultimul an, fotbalistul s-a arătat încrezător în forțele proprii și crede că mai poate juca pentru cel puțin până în 2025, atât timp cât va rămâne sănătos: "Cred că mai pot juca 4-5 ani. Cel mai important lucru este să fiu puternic din punct de vedere mental. Sper că nu voi mai avea probleme medicale", a mai spus Sergio Ramos.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Program etapa 16 Premier League - Eurosport 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo