Fundașul celor de la PSG, Sergio Ramos, nu va fi prezent pe teren la partida de marţi seara cu FC Bruges, din UEFA Champions League. ''Fostul căpitan al lui Real Madrid îşi continuă munca de reintegrare treptată în echipă în următoarele trei zile'', se arată într-o declaraţie a lui PSG.
Spaniolul în vârstă de 35 de ani, accidentat de mai multe ori în 2021, inclusiv la gambă, a jucat pe 28 noiembrie la Saint-Etienne (3-1) pentru prima dată în şase luni. Medicii lui PSG au indicat însă că acesta suferă de "oboseală musculară în urma reluării competiţiei". Ramos ar putea reveni totuşi pe teren duminică, în partida contra lui AS Monaco, din Ligue 1.
Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
23/01/2022 LA 12:33

Sergio Ramos, coșmar fără sfârșit la PSG

În urmă cu două săptămâni, într-un interviu acordat celor de la Amazon Prime, Sergio Ramos, care are contract cu PSG până în iunie 2023, a vorbit despre perioada dificilă prin care a trecut după transferul la Paris: "Au fost momente dificile, momente de singurătate. Petreci multe ore la sală cu fizioterapeutul. Ai mereu gânduri negative care te fac să ai îndoieli. Cred în mine și în munca pe care o depun. Mă concentrez să dau înapoi clubului toată încrederea care mi-a fost oferită. Sper să revin la cel mai bun nivel al meu", a declarat Ramos.
În ciuda problemelor pe care le-a avut în ultimul an, fotbalistul s-a arătat încrezător în forțele proprii și crede că mai poate juca pentru cel puțin până în 2025, atât timp cât va rămâne sănătos: "Cred că mai pot juca 4-5 ani. Cel mai important lucru este să fiu puternic din punct de vedere mental. Sper că nu voi mai avea probleme medicale", a mai spus Sergio Ramos.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/12/06/3267260.jpg
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
Fotbal
Nicolae Stanciu îl vede pe un român peste Messi: "Clar pe primul loc!"
30/12/2021 LA 15:55