Cu doar un an în urmă, Leonardo a decis, în mod surprinzător, să-l concedieze pe Thomas Tuchel. A fost o decizie surprinzătoare, venită într-un moment în care echipa strălucea, prin victoria în fața lui Strasbourg (4-0). Ales în locul său a fost Mauricio Pochettino, care a fost prezentat la PSG ca salvator și tehnicianul capabil să aducă gloria supremă pe Parc des Princes. Cu toate acestea, impresiile de început au rămas în cele din urmă simple visuri pentru conducere și suporteri. Argentinianul este acum pe cale să plece de la cârma liderului din Ligue 1, anunță cotidianul spaniol AS.
În urmă cu câteva zile, Le Parisien scria că șefii parizienilor a luat decizia de a merge în continuare pe mâna lui Pochettino, care va mai rămâne pe banca tehnică a echipei cel puțin până la finalul acestui sezon. Chiar dacă pare că tehnicianul a primit votul de încredere al șefilor, aceștia ar mai avea încă unele semne de întrebare în privința argentinianului de 49 de ani, continuând să se gândească la varianta Zinedine Zidane, pe care-l vor pe banca tehnică în vara anului 2022.
Ligue 1
Noi detalii privind accidentarea lui Neymar! Când ar putea reveni starul lui PSG pe gazon
13/01/2022 LA 11:39

Cotidianul AS anunță că Pochettino va pleca de la PSG vara viitoare

Spaniolii scriu că Pochettino a trăit în doar 12 luni două situații care l-ar fi putut costa poziția de antrenor al lui PSG. Primul a venit în mai. Plecarea neașteptată a lui Zidane de pe banca lui Real Madrid l-a plasat pe francez drept unul dintre principalii favoriți pentru a-i lua locul la PSG. În plus, se pare că nici Pochettino nu este fericit la Paris. Relația lui precară cu Leonardo este evidentă, iar directorul sportiv a vrut un alt antrenor la PSG în luna mai. Numele lui Pochettino a fost legat și de o posibilă revenire la Tottenham, echipă pe care nu ar refuza-o.
Al doilea episode care l-ar fi putut costa demiterea a avut loc în noiembrie. Demiterea lui Solskjaer de la Manchester United a deschis o oportunitate pentru antrenor de a fi managerul trupei de pe Old Trafford. Admirația lui Pochettino pentru Ferguson este de așa natură încât, în mod repetat, antrenorul lui PSG l-a folosit adesea ca exemplu în proiectele sportive pe care le-a prezentat. Între timp, zvonurile despre o posibilă sosire a lui Zidane în capitala Franței s-au înmulțit. Se pare că francezul e așteptat în luna iunie la negocieri.
https://i.eurosport.com/2021/12/24/3276752.jpg
Premier League
United, discuții cu Pochettino pentru a prelua echipa, din vară. Ce alte variante mai au ''diavolii'
12/01/2022 LA 12:15
Ligue 1
Lionel Messi ratează duelul cu Olympique Lyon! De ce nu a fost inclus în lotul lui PSG
08/01/2022 LA 15:28