Relaţiile dintre Leonardo şi Ibrahimovic nu sunt prea grozave, deşi primul a avut o mare contribuţie la venirea celui de-al doilea la PSG în 2012.
Într-un recent interviu pentru Corriere dello Sport, suedezul, care evoluează acum la AC Milan, a criticat maniera de lucru a directorului sportiv parizian. "Nu am nimic personal împotriva lui Leonardo. Dimpotrivă, îmi place mult de el. Într-adevăr, el este cel care m-a adus la PSG. Nu am ce să-i reproşez, dar ştiu diferenţa dintre noi: eu nu cer, eu ordon", a spus atacantul.
Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
26/01/2022 LA 11:58

Leonardo pentru Ibrahimovic: "Tăcerea este cel mai bun răspuns. Altfel, nu am ajunge în finala Ligii Campionilor"

Într-un interviu acordat Europe 1 şi JDD, Leonardo a ales indiferenţa când a evocat înţepătura lui Ibrahimovic, care s-a mai remarcat de-a lungul timpului prin asemenea declaraţii.
"Nu vreau să-i răspund lui Zlatan. Tăcerea este cel mai bun răspuns. Altfel, nu am ajunge în finala Ligii Campionilor. Noi avem 45 de puncte, Marseille (locul 2 în campionat - n. r.) are 33", a spus brazilianul.
În patru ani la PSG (2012-2016), Zlatan a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului (156 de goluri), record depăşit între timo de Edinson Cavani. În cartea sa "Adrenalină", scrisă în colaborare cu un ziarist al cotidianului La Gazzetta dello Sport, Luigi Garlando, Ibrahimovic a mărturisit că şi-a oferit în vară serviciile lui PSG ca director sportiv.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg
"Vara lui 2021. Este adevărat, m-am oferit lui PSG, dar nu ca fotbalist. Ca director sportiv. L-am sunat pe Nasser al-Khelaifi, preşedintele, şi i-am propus: 'Dacă nu-mi prelungesc contractul cu Milan, voi veni la PSG şi voi face ordine în echipa ta.' Nasser a râs, dar nu a spus nu. Mino Raiola (agentul lui Ibrahimovic - n. r.) a fost şi el de acord. Mi-a spus: 'Este rolul tău ideal. Trebuie să mergi acolo, punct''', a afirmat suedezul în această carte.
Sursa: Agerpres
Ligue 1
Karim Benzema îi ia apărarea lui Lionel Messi: "Cine îl critică nu știe nimic despre fotbal"
23/01/2022 LA 15:15
Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
23/01/2022 LA 12:33