Lionel Messi s-a despărțit vara trecută de Barcelona, semnând cu PSG. Argentinianul s-a mutat la Paris cu toată familia, dar pare că nu a reușit să se acomodeze în Franța, iar jurnaliștii din Spania au analizat la începutul lunii februarie motivele pentru care fostul decar al catalanilor nu a reușit până acum să dea același randament în tricoul celor de la PSG, cum făcea pe Camp Nou.
După ce s-a spus despre el că nu este fericit la Paris, Messi a oferit un interviu pentru site-ul oficial al clubului în care a vorbit, printre altele, despre părerea sa cu privire la PSG și despre obiectivele lui.
"PSG este un club care a crescut în ultimii 10-11 ani, există multă ambiție și dorință de dezvoltare, are și puterea pentru a face acest lucru. În prezent este unul dintre cele mai mari cluburi din lume, nu mai sunt multe lucruri ce lipsesc și devine din ce în ce mai mare. Nu cred că poate să invidieze în vreun fel, în prezent, cluburile mari și istorice.
Ligue 1
Eurosport Spania a făcut anunțul: Mbappe rămâne la PSG! Cifrele unei afaceri cum n-a mai fost alta
IERI LA 10:25
Este complicat să câștigi Champions League pentru că este o competiție în care joacă cei mai buni, fiecare detaliu sau orice greșeală te poate scoate din competiție, să lupți împotriva unor echipe importante. Cred că avem o echipă cu care ne putem lupta pentru a câștiga titlul.
Suntem iluzionați și dornici să obținem acest lucru, dar trebuie să fim calmi, așa cum am spus, să câștigi Champions League este un lucru dificil. Nu câștigă întotdeauna cea mai bună echipă și trebuie să fim atenți la detalii și să formăm o echipă bună, în final, echipele puternice își ating obiectivele. Noi suntem pe acest drum, căutăm să facem echipa și mai puternică", a spus Messi.
Citește și:

"E plăcut să împarți terenul cu cei mai buni!"

Argentinianul care a adunat 22 de apariții în tricoul parizienilor în acest sezon, reușind 7 goluri și 9 pase decisive, a comentat și în ce relații se află cu colegii din vestiar și a mărturisit că este fericit în Franța, mai ales pentru că are prieteni în jurul său.
"Ei bine, pe Di Maria, pe Neymar, îi cunosc deja de la echipa națională, pe Ney din trecut, am jucat împreună la Barcelona. Pe Kylian nu îl cunoșteam în teren sau în afara lui și cu timpul, începem să ne cunoaștem unul pe celălalt mult mai bine, în special pe teren, pentru a colabora cât mai bine și să vedem cum ne simțim cât mai confortabil.
În mod clar, e plăcut să împarți terenul cu cei mai buni, am fost norocos să fac asta pentru mult timp la Barcelona, am avut norocul să joc întotdeauna cu cei mai buni, acum fac asta la Paris. Sunt fericit, dornic să fac asta în continuare", a declarat fotbalistul.
În plus, Lionel Messi a vorbit și despre cum i se pare atmosfera de pe Parc des Princes și s-a arătat încântat de devotamentul fanilor care merg întotdeauna la stadion în număr foarte mare, încurajându-și suporterii pe toată durata partidelor.
"Este un stadion extrem de special pentru modul în care oamenii trăiesc meciul, pentru cum cântă pentru 90 de minute. Am avut deja parte de această experiență când am venit din postura de rival, am venit de multe ori cu Barcelona.
Acum să trăiesc asta în fiecare săptămână e ceva frumos. Se simte pentru că îi auzi, nu se opresc pentru un minut, cântă în continuu. Explozia unui gol, e un stadion închis, totul reverbează. A fost extrem de frumos acel moment", a conchis argentinianul.
Ligue 1
Cât de afectată va fi PSG dacă Mbappe va decide să plece din Franța! "Mă iau durerile de stomac"
19/05/2022 LA 04:20
Ligue 1
Dovada clară că Mbappe va pleca de la PSG! Decizia de ultimă oră luată de conducerea parizienilor
18/05/2022 LA 17:21