Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Curățenie de iarnă la PSG! Cine sunt fotbaliștii care vor pleca de pe Parc des Princes în perioada următoare

Eurosport
DeEurosport

Publicat 26/12/2021 la 14:23 GMT+2

PSG are și alte probleme pe lângă cele create de probabila plecare a lui Mbappe de la club. Echipa pariziană este nevoită să își micșoreze lotul pentru a crea un buget mai mare, în prezent peste 30 de jucători fiind legitimați la echipa antrenată de Pochettino.

Mbappe PSG

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Andrei Nicolae
Francezii vor fi nevoiți să obțină peste 100 de milioane de euro din următoarele două perioade de mercato, pentru a reduce din deficitul bugetar, conform cotidianului L’Equipe. Prima ocazie vine în iarnă, chiar în următoarele săptămâni, iar primul pe listă este Rafinha.
Brazilianul este cel mai aproape de a părăsi echipa pariziană, după ce a înregistrat numai 221 de minute în acest sezon. Destinația sa probabilă va fi Real Sociedad, care va alege să îl împrumute până la sfârșitul sezonului. Nu este un transfer definitiv, însă va mări puțin bugetul lui PSG.

Curățenie generală la PSG în următoarele ferestre de transferuri

Alți candidați sunt Thilo Kehrer și Diallo, care valorează împreună aproximativ 50 de milioane de euro, conform Transfermarkt. Julian Draxler sau Kurzawa sunt la rândul lor doi jucători pe care PSG ar dori să îi vândă, conform L’Equipe. Cu toate acestea, problema la ambii jucători este că mai au contracte valabile până în 2024 și nu doresc să părăsească echipa în prezent. Deși situația lor este mai complicată, situația financiară a clubului ar deveni mult mai roz dacă vreun transfer s-ar concretiza.
Sergio Rico, a treia opțiune de portar, este un jucător de pe urma căruia parizienii pot obține 5 milioane de euro. Navas și Donnarumma l-au făcut pe Rico o rezervă fără drept de apel. Evident, nelipsitul Icardi apare și pe această listă de renegați, fiind un jucător care poate fi dorit de mai multe cluburi din Europa.
Program Premier League Boxing Day 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo