Articol scris de Andrei Nicolae
Francezii vor fi nevoiți să obțină peste 100 de milioane de euro din următoarele două perioade de mercato, pentru a reduce din deficitul bugetar, conform cotidianului L’Equipe. Prima ocazie vine în iarnă, chiar în următoarele săptămâni, iar primul pe listă este Rafinha.
Ligue 1
PSG, interesată de fotbalistul pe care Mbappe l-a cerut pe Parc de Princes în 2019
ACUM 4 ORE
Brazilianul este cel mai aproape de a părăsi echipa pariziană, după ce a înregistrat numai 221 de minute în acest sezon. Destinația sa probabilă va fi Real Sociedad, care va alege să îl împrumute până la sfârșitul sezonului. Nu este un transfer definitiv, însă va mări puțin bugetul lui PSG.

Curățenie generală la PSG în următoarele ferestre de transferuri

Alți candidați sunt Thilo Kehrer și Diallo, care valorează împreună aproximativ 50 de milioane de euro, conform Transfermarkt. Julian Draxler sau Kurzawa sunt la rândul lor doi jucători pe care PSG ar dori să îi vândă, conform L’Equipe. Cu toate acestea, problema la ambii jucători este că mai au contracte valabile până în 2024 și nu doresc să părăsească echipa în prezent. Deși situația lor este mai complicată, situația financiară a clubului ar deveni mult mai roz dacă vreun transfer s-ar concretiza.
Sergio Rico, a treia opțiune de portar, este un jucător de pe urma căruia parizienii pot obține 5 milioane de euro. Navas și Donnarumma l-au făcut pe Rico o rezervă fără drept de apel. Evident, nelipsitul Icardi apare și pe această listă de renegați, fiind un jucător care poate fi dorit de mai multe cluburi din Europa.
https://i.eurosport.com/2021/12/24/3276752.jpg
Premier League
Newcastle vrea să mai dea o lovitură! Cine e starul de la PSG pe care au pus ochii
ACUM 12 ORE
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
IERI LA 09:03