În momentul în care Leo Messi a debutat la Barcelona, în fotbalul mare, a purtat numărul 30. Urmând să poarte numărul 19 la doi ani distanța de la debut. În continuare, după ce magicianul Ronaldinho a plecat de pe Camp Nou, Messi a devenit noul decar al echipei blaugrana.
După ce plecarea sa a fost anunțată oficial de la Barcelona și zvonurile privind mutarea la PSG s-au intensificat puternic, dilema suporterilor a fost ce număr va purta Messi pe Parc des Princes.

Leo Messi va purta numărul 30 la PSG

Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
ACUM 10 ORE
Fostul său coleg, Neymar, i-a oferit numărul 10 pe care el îl poartă la formația franceză, dar Leo a refuzat și a ales 30. Superstarul argentinian și-a explicat decizia în cadrul unui interviu.
"Tricoul cu numărul 30 a fost primul în care am evoluat în primii mei ani la Barcelona. După atâta timp, și cu această schimbare majoră, simt că o iau de la început din nou, așa că este potrivit să o fac cu tricoul cu numărul 30", a declarat argentinianul pentru beIN Sports, citat de Digi Sport.
Messi a continuat să povestească experiența pe care a trăit-o în momentul transferului la PSG: "Să fiu sincer, a fost o nebunie. Din momentul în care informația a apărut în public, oamenii au inundat străzile deși nu știau sigur că voi veni aici, deoarece nimic nu fusese confirmat. Este prima mea experiență în afara Barcelonei, deoarece am stat foarte mult acolo. Să experimentez lucrurile astea este o nebunie. Nu pot decât să mă bucur de fiecare minut și abia aștept să încep", a mai spus acesta pentru sura citată.
Ligue 1
Noi detalii privind accidentarea lui Neymar! Când ar putea reveni starul lui PSG pe gazon
13/01/2022 LA 11:39
Liga
Ce atitudine avea Messi în duelurile din El Clasico! Dezvăluirile unui fost portar de la Real Madrid
11/01/2022 LA 13:27