Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

De ce a ales Leo Messi numărul 30 la PSG și a refuzat 10 de la Neymar: "O iau de la început!"

Razvan Circeag

Actualizat 18/08/2021 la 12:34 GMT+3

Leo Messi a oferit un interviu în care a explicat de ce a ales să poarte numărul 30 la PSG.

Lionel Messi prezentat oficial la PSG

Credit imagine: Getty Images

În momentul în care Leo Messi a debutat la Barcelona, în fotbalul mare, a purtat numărul 30. Urmând să poarte numărul 19 la doi ani distanța de la debut. În continuare, după ce magicianul Ronaldinho a plecat de pe Camp Nou, Messi a devenit noul decar al echipei blaugrana.
După ce plecarea sa a fost anunțată oficial de la Barcelona și zvonurile privind mutarea la PSG s-au intensificat puternic, dilema suporterilor a fost ce număr va purta Messi pe Parc des Princes.

Leo Messi va purta numărul 30 la PSG

Fostul său coleg, Neymar, i-a oferit numărul 10 pe care el îl poartă la formația franceză, dar Leo a refuzat și a ales 30. Superstarul argentinian și-a explicat decizia în cadrul unui interviu.
"Tricoul cu numărul 30 a fost primul în care am evoluat în primii mei ani la Barcelona. După atâta timp, și cu această schimbare majoră, simt că o iau de la început din nou, așa că este potrivit să o fac cu tricoul cu numărul 30", a declarat argentinianul pentru beIN Sports, citat de Digi Sport.
Messi a continuat să povestească experiența pe care a trăit-o în momentul transferului la PSG: "Să fiu sincer, a fost o nebunie. Din momentul în care informația a apărut în public, oamenii au inundat străzile deși nu știau sigur că voi veni aici, deoarece nimic nu fusese confirmat. Este prima mea experiență în afara Barcelonei, deoarece am stat foarte mult acolo. Să experimentez lucrurile astea este o nebunie. Nu pot decât să mă bucur de fiecare minut și abia aștept să încep", a mai spus acesta pentru sura citată.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo