Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

De ce nu s-a adaptat Sergio Ramos la PSG? Un coleg de echipă are răspunsul: "E obișnuit să se simtă important!"

Irina Aldea

Publicat 26/12/2021 la 15:35 GMT+2

Înainte de anul 2021, Sergio Ramos era văzut drept unul dintre cei mai buni fundași centrali chiar și la vârsta sa înaintată. Spaniolul a intrat în anul nou fiind foarte aproape de a deveni mai mult decât o legendă, însă o serie de accidentări și plecarea de la Real Madrid au dat peste cap planurile sale de viitor. Ibericul nu pare nici acum adaptat la PSG.

Sergio Ramos

Credit imagine: Getty Images

Ramos a început anul 2021 cu asigurarea unui nou contract din partea conducerii grupării blanco, unde a făcut istorie și a devenit o adevărată legendă. Jucătorul era aproape de a deveni cel mai titrat galactic din istoria clubului, iar pentru Spania, Ramos se îndrepta spre recordul de cele mai multe meciuri jucate la o echipă națională.
În prezent, Sergio Ramos nu mai este jucătorul lui Real Madrid, nu a fost chemat la naționala Spaniei pentru Campionatul European și trăiește în Paris. Accidentările l-au măcinat atât de mult pe fundaș încât a jucat 4 meciuri pentru gruparea blanco, 2 pentru echipa națională și 2 pentru parizieni în acest an. În 2021, un imperiu ce părea indestructibil s-a prăbușit în doar câteva luni.

Sergio Ramos, un eșec la PSG. Un coleg are explicația

Colegul său de echipă, Ander Herrera, este de părere că lui Sergio Ramos i-a fost extrem de greu să se adapteze pentru că, la Real Madrid, era obișnuit să se simtă important și să fie liderul echipei: "Nu a fost deloc ușor pentru Sergio Ramos. La Real Madrid, era obișnuit să se simtă important, să joace și să conducă echipa. De două sau trei săptămâni, s-a antrenat la un nivel fantastic și suntem foarte optimiști. Îi este bine acum, se vede în felul lui de a fi și în fericirea pe care o radiază", a declarat Ander Herrera.
La sfârșitul anului, Ramos a aflat că va fi nevoit să joace în fața echipei unde a devenit o legendă în optimile Champions League. Mai mult decât atât, Ramos a primit și primul său cartonaș roșu la Paris Saint-Germain, după doar 3 partide. În meciul de pe 22 decembrie, în fața lui Lorient, fundașul a obținut două galbene în decurs de 5 minute și a fost eliminat. Sergio Ramos speră că poate să revitalizeze ultima parte din cariera sa și așteaptă anul 2022 ca nimeni altcineva din lumea fotbalului.
Program Premier League Boxing Day 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo