Ramos a început anul 2021 cu asigurarea unui nou contract din partea conducerii grupării blanco, unde a făcut istorie și a devenit o adevărată legendă. Jucătorul era aproape de a deveni cel mai titrat galactic din istoria clubului, iar pentru Spania, Ramos se îndrepta spre recordul de cele mai multe meciuri jucate la o echipă națională.
În prezent, Sergio Ramos nu mai este jucătorul lui Real Madrid, nu a fost chemat la naționala Spaniei pentru Campionatul European și trăiește în Paris. Accidentările l-au măcinat atât de mult pe fundaș încât a jucat 4 meciuri pentru gruparea blanco, 2 pentru echipa națională și 2 pentru parizieni în acest an. În 2021, un imperiu ce părea indestructibil s-a prăbușit în doar câteva luni.
Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
23/01/2022 LA 12:33

Sergio Ramos, un eșec la PSG. Un coleg are explicația

Colegul său de echipă, Ander Herrera, este de părere că lui Sergio Ramos i-a fost extrem de greu să se adapteze pentru că, la Real Madrid, era obișnuit să se simtă important și să fie liderul echipei: "Nu a fost deloc ușor pentru Sergio Ramos. La Real Madrid, era obișnuit să se simtă important, să joace și să conducă echipa. De două sau trei săptămâni, s-a antrenat la un nivel fantastic și suntem foarte optimiști. Îi este bine acum, se vede în felul lui de a fi și în fericirea pe care o radiază", a declarat Ander Herrera.
La sfârșitul anului, Ramos a aflat că va fi nevoit să joace în fața echipei unde a devenit o legendă în optimile Champions League. Mai mult decât atât, Ramos a primit și primul său cartonaș roșu la Paris Saint-Germain, după doar 3 partide. În meciul de pe 22 decembrie, în fața lui Lorient, fundașul a obținut două galbene în decurs de 5 minute și a fost eliminat. Sergio Ramos speră că poate să revitalizeze ultima parte din cariera sa și așteaptă anul 2022 ca nimeni altcineva din lumea fotbalului.
https://i.eurosport.com/2021/12/24/3276752.jpg
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
Fotbal
Nicolae Stanciu îl vede pe un român peste Messi: "Clar pe primul loc!"
30/12/2021 LA 15:55