Balonul de Aur este cel mai prestigios trofeu individual din fotbalul mondial, iar luni se va afla câștigătorul din acest an. Așteptarea este cu atât mai mare cu cât anul trecut acest premiu nu s-a acordat din cauza pandemiei. Sergio Ramos, un simbol al Realului, a făcut o declarație duminică, după meciul cu St. Etienne, care-i va înfuria fără doar și poate pe fanii madrileni.
Meciul cu St. Etienne a marcat debutul fostului fundaș al celor de la Real Madrid la PSG. Sergio Ramos, care s-a confruntat în acest an cu mai multe accidentări care l-au ținut vreme îndelungată departe de gazon, a îmbracat duminică pentru prima dată tricoul lui PSG, fiind integralist în deplasarea de la St. Etienne. Ibericul în vârstă de 35 de ani a avut o prestație bună, iar conform site-ului SofaScore a avut 94% dintre pase reușite, fiind notat cu 7,2.
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
ACUM 4 ORE

Sergio Ramos îl susține pe Leo Messi la câștigarea Balonului de Aur în 2021

La finalul meciului, Sergio Ramos a fost întrebat despre Balonul de Aur și șansele lui Leo Messi de a câștiga pentru a șaptea oară prestigiosul premiu. Ibericul a oferit un răspuns care a șocat iubitorii fotbalului pe rețelele de socializare: "Da, bineînțeles! (n.r. dacă Messi e favorit să câștige premiul). Îi voi susține de fiecare dată pe cei din echipa mea. Îi doresc tot succesul din lume luni seară", a spus Sergio Ramos la finalul partidei cu St. Etienne.
De fiecare dată, intuițiile bookmakerilor sunt extrem de sugestive privind câștigătorul. Aceștia au un favorit clar: Lionel Messi. Argentinianul nu a avut un an strălucit, dar a cucerit primul său titlu major cu naționala Argentinei, Copa America.Robert Lewandowski este al 2-lea favorit al bookmakerilor, polonezul fiind considerat de multă lume cel mai îndreptățit jucător să primească trofeul, asta și pentru că a fost la un nivel fantastic și în 2020, când nu s-a ales niciun câștigător.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Messi și Lewandowski au votat diferit la gala FIFA Best! Alegerile inexplicabile ale argentinianului
IERI LA 11:19
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22