Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dembele și Shaqiri aduc victoria pentru Lyon, în rejucarea cu Marseille

Alex Masgras

Publicat 02/02/2022 la 00:00 GMT+2

Olympique Lyon a câștigat partida din etapa a 14-a de pe teren propriu contra celor de la Marseille, scor 2-1. Partida, care inițial fusese programată pe 21 noiembrie, s-a disputat în acesstă seară, după ce a fost întreruptă în toamnă de fanii echipei gazdă.

Xerdan Shaqiri a permis à Lyon d'égaliser face à l'OM

Credit imagine: Imago

Rejucarea partidei dintre Olympique Lyon și Olympique Marseille a avut loc în această seară. Pe 21 noiembrie, după 5 minute de joc, un suporter al celor de la Lyon l-a lovit pe Dmitri Payet cu o sticlă de apă, atunci când francezul lui Marseille se pregătea să execute un corner. Din cauza acestui lucru, arbitrul a trimis cele două echipe la vestiare, iar după mai multe minute de incertitudine, partida nu s-a mai reluat.
La mai bine de două luni de la acel incident, partida s-a disputat fără spectatori. Marseille a deschis scorul în minutul 10, prin Guendouzi. Fostul jucător al lui Arsenal a reluat foarte bine o lovitură de colț a lui Payet, iar Marseille prelua conducerea.
Prima repriză s-a aflat la discreția oaspeților, gazdele crescând nivelul după pauză. După două ocazii ale lui Dembele și Shaqiri, Lyon a restabilit egalitatea în minutul 76, atunci când Shaqiri a înscris cu capul, în urma unei centrări venite de la Malo Gusto.
Citește și:
Moussa Dembele a avut șansa de a face 2-1 în minutul 86, dar irosește ocazia, încercând să execute o foarfecă. Același Dembele și-a luat revanșa în minutul 89, atunci când a primit o pasă de excepție de la Shaqiri și l-a lobat pe portarul Pau Lopez.
Golul lui Dembele a stabilit scorul final, 2-1 pentru Lyon. Grație acestei victorii, Lyon a urcat până pe locul 7 în Ligue 1, ajungând la 34 de puncte, în timp ce Marseille a ratat ocazia de a urca pe locul al doilea, rămânând pe locul 3, cu 40 de puncte.
Pentru Lyon urmează în weekend partida de pe terenul celor de la Monaco, în timp ce Marseille va juca pe teren propriu, contra celor de la Angers.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo