Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Detalii de ultimă oră despre debutul lui Messi la PSG! Ce a spus Pochettino după meciul cu Brest

Bianca Dumitru

Publicat 21/08/2021 la 10:53 GMT+3

Debutul lui Lionel Messi la PSG este așteptat de toți fanii fotbalului. După meciul cu Brest, Mauricio Pochettino a oferit noi detalii privind momentul în care argentinianul ar putea juca primul său meci în tricoul vicecampioanei Franței.

Neymar et Messi à l'entraînement avec le PSG

Credit imagine: Getty Images

PSG și-a continuat startul excelent de sezon și s-a impus vineri seară cu scorul de 4-2 în deplasarea de la Brest. Echipa lui Mauricio Pochettino are 3 victorii în primele 3 etape ale acestui sezon de Ligue 1 și este pe primul loc în clasament.
Golurile parizienilor au fost înscrise de Ander Herrera, Kylian Mbappe, Idrissa Gueye și Angel Di Maria. Marii absenți ai meciului cu Brest au fost Lionel Messi și Neymar, care se află în Spania în această perioadă, la Barcelona, într-o mini-vacanță.
La finalul partidei din a treia etapă a campionatului, antrenorul celor de la PSG a vorbit despre cum decurge pregătirea lui Messi, lăsând să se înțeleagă că argentinianul ar putea debuta în partida cu Reims, programată pe 29 august, care ar trebui să marcheze și revenirea lui Neymar în echipă.
"A fost o săptămână foarte bună pentru Leo, săptămâna viitoare este lungă și, dacă totul merge bine, sperăm ca el să înceapă să facă parte din echipă. Trebuie să se alăture și jucătorii care au sosit mai târziu la club sau care nu s-au antrenat în pre-sezon, pentru a obține performanțe optime", a spus Pochettino, citat de publicația catalană Sport.
Liverpool - Burnley va fi sâmbătă de la ora 14.30 pe Eurosport 1

PSG, cea mai mică cotă din istorie pentru titlul din Ligue 1

În urma transferului lui Messi la PSG, vicecampioana Franței a devenit principala favorită la cucerirea titlului în acest sezon de Ligue 1. PSG și-a format în această vară o echipă de vis, Pochettino putând alinia un prim 11 care poate speria orice echipă importantă din Europa.
Conform bookmaker-ilor, Paris Saint-Germain are cote cuprinse între 1,01 și 1,12 pentru a se impune în Ligue 1. Până acum, în istoria campionatului Franței, niciodată nu s-a mai întâmplat ca o echipă să primească 1,01 la câștigarea titlului.
După primele trei etape ale sezonului, în ciuda absențelor lui Messi, Neymar și Ramos, PSG demonstrează că este hotărâtă să cucerească tot, iar fanii sunt nerăbdători să vadă cum se va prezenta echipa și în următoarea perioadă, mai ales după ce argentinianul își va face debutul.
Program Premier League, etapa a 2-a - 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo