PSG are parte de un nou sezon ratat. Se poate spune asta în ciuda faptului că formația pariziană va redeveni campioană în Ligue 1. Eliminarea prematură din Champions League atârnă greu pe Parc de Princes, iar șefii clubului sunt convinși că trebuie să opereze schimbări serioase la finalul sezonului.
Pe lângă iminenta plecare a lui Mauricio Pochettino, fotbaliști cu nume s-ar putea despărți și ei de PSG. Mbappe și Di Maria își vor termina contractele, dar cei doi jucători sunt în posturi total diferite. Dacă pentru francez oficialii clubului sunt dispuși să facă aproape orice pentru a-l păstra, pentru argentinian nu mai există nicio șansă să continue.
Conform presei din Hexagon, Di Maria i-a transmis conducerii că ar mai vrea să joace un an, dar i s-a răspuns că al său contract nu va fi reînnoit. Ajuns la 34 de ani, argentinianul nu mai este văzut o soluție nici măcar în sezonul viitor și va trebui să-și caute alt club.
Ligue 1
Efectul telenovelei Mbappe | Leonardo, demis de la PSG
ACUM 16 ORE
Citește și:

Di Maria, pe lista a 5 cluburi importante

Chiar dacă nu a jucat strălucit în această stagiune (are 3 goluri și 5 assist-uri în 25 de meciuri), Di Maria are cel puțin 5 oferte. Cea mai importantă este de la Juventus, care încearcă să-i găsească înlocuitorul ideal lui Paulo Dybala. Zaniolo ar fi prima variantă a torinezilor, însă Roma nu va renunța prea ușor la tânărul atacant lateral, mai ales că acesta are contract până în 2024. Ousmane Dembele ar fi o altă soluție, dar e greu de crezut că Juve își va permite să-i achite francezului salariul pe care îl cere.
Astfel, Di Maria ar fi o oportunitate ideală pentru "Bătrâna Doamnă" pe termen scurt, el necostând niciun ban și probabil nici nu va avea pretenții fiananciare exagerate, fiind conștient că la vârsta sa nu mai poate fi plătit ca la PSG.
Dacă ar fi să aleagă banii, Di Maria ar putea merge la Newcastle, un alt club interesat de el. Gruparea din Premier League vrea să aducă nume grele în vară, care să ateste aspirațiile uriașe ale proprietarilor saudiți și se va orienta către jucători precum Di Maria, liberi sau pe final de contract, pe care să-i atragă cu salarii imense.
Celelalte 3 echipe la care ar putea ajunge Di Maria la vară sunt Benfica, Boca Juniors și River Plate. Benfica este primul club european la care a jucat argentinianul și ar fi o alegere sufletească să mai joace o perioadă pe Da Luz. Altfel, atacantul ar putea merge la oricare dintre cele două forțe ale Argentinei fără să fie presat de sentimente, deoarece nu a jucat la niciuna dintre ele. Di Maria a fost crescut de Rosario Central, singurul club la care a jucat în țara natală.
Liga Campionilor UEFA
Mbappe a semnat prelungirea contractului cu PSG, iar jucătorii de la Real Madrid au răspuns
ACUM 18 ORE
Fotbal
Kylian Mbappe a anunțat decizia de a continua la PSG printr-un mesaj pe Whatsapp
ACUM 19 ORE