Gianluigi Donnarumma este fără îndoială unul dintre cei mai buni portari din lume la ora actuală, dar deocamdată nu a reușit să se impună ca titular la PSG, acolo unde are o concurență acerbă din partea lui Keylor Navas, preferat cu preponderență între buturi de Pochettino.
Portarul italian a ajuns liber de contract la gruparea din capitala Franței înaintea acestui sezon, refuzând un salariul stagional de 8 milioane de € de la AC Milan, club la care a crescut și la care a evoluat până în vară. Deși Navas are 34 de ani, acesta a rămas titular de drept și după venirea lui Donnarumma la Paris, iar acest lucru nu-i cade tocmai bine italianului.
Citește și:
Premier League
"Balonul de Aur 2021, o insultă pentru Salah!". Englezii nu pricep cum Mo a putut termina sub CR7
ACUM 10 ORE

Donnarumma, deranjat de statutul de rezervă la PSG

După meciul Italia - Elveția, Donnarumma a vorbit deschis despre acest subiect și nu s-a ferit să afirme că este deranjat de statutul său de la echipa de club. Totuși, portarul de 22 de ani a admis că este încrezător că lucrurile se vor îndrepta în curând în ceea ce-l privește.
"Uneori mă doare să fiu pe bancă, la Milan eram obișnuit să joc mereu de la început și nu este ușor. Rivalitatea cu Navas nu îmi afectează performanța, dar mă deranjează. Situația se va rezolva în curând, sunt convins", a spus Donnarumma pentru TNT Sports, citat de milanreports.com.
Donnarumma pare dispus să aubă răbdare pentru a deveni titular de drept la PSG, iar acest lucru se va întâmpla probabil cât mai curând. Deși mai are contract până în 2024, Navas va pleca cel mai probabil mai repede, deoarece PSG nu-și permite să țină rezervă unul dintre cei mia buni portari din lume.
Donnarumma, care a fost desemnat cel mai bun portar de la EURO 2020, a jucat numai 7 meciuri pentru PSG în acest sezon (5 în Ligue 1 și 2 în Champions League), ceea ce reprezintă aproximativ 38% din duelurile în care au fost implicați parizienii.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Scandal fără precedent, după Balonul de Aur 2021. Presa germană "a luat foc": "Lewa, tras pe sfoară"
ACUM 11 ORE
Fotbal
Casillas nu s-a mai putut abține, după ce a văzut că Messi a câștigat iar Balonul de Aur
ACUM 13 ORE