Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dorit acum câteva luni de Rapid, a semnat cu Lille

Romeo Ene

Publicat 19/01/2022 la 20:56 GMT+2

Hatem Ben Arfa a semnat cu Lille până la finalul sezonului din postura de jucător liber de contract.

Hatem Ben Arfa

Credit imagine: Getty Images

Ultima echipă pentru care a evoluat francezul a fost Bordeaux, în sezonul trecut, iar campioana Franței a emis un comunicat în care a precizat sosirea mijlocașului.
Ben Arfa a fost dorit cu insistență de Rapid în toamna anului trecut, însă mutarea a picat. Fotbalistul cu cinci titluri în Ligue 1 rămăsese liber de contract în vara lui 2021, însă abia acum a semnat cu o altă echipă.
Hatem Ben Arfa a jucat în carieră la Olympique Lyon, Olympique Marseille, Newcastle United, Hull City, OGC Nice, PSG, Rennes, Real Valladolid și Girondins Bordeaux.

Ben Arfa, la Lille

Ultimul meci în care a evoluat mijlocașul ajuns la 34 de ani a fost în luna mai 2021, într-un meci câștigat de Bordeaux cu 1-0, pe teren propriu, cu Rennes. Hatem Ben Arfa a intrat pe teren în minutul 59.
"LOSC anunţă sosirea la club a lui Hatem Ben Arfa (34 de ani). Mijlocaşul internaţional francez (15 selecţii, 2 goluri) a semnat astăzi un contract pe 6 luni care îl leagă de clubul Lille până la finalul sezonului 2021-2022.", precizează campioana Franței, într-un comunicat oficial.
Citește și:
418 meciuri și 74 goluri pentru echipele de club a strâns Ben Arfa.
15 meciuri și 2 goluri pentru Franța între 2007 și 2015.
"Nu știu cum s-a aflat că negociem cu Hatem de o lună și nu s-a decis, însă nu a spus 'nu' deocamdată. Eu mai am în acest moment o ofertă pentru el de la o echipă care joacă Champions League și una de la Ferencvaros. Însă Rapid este Rapid.
I-am transmis și lui, și impresarului, atmosfera senzațională din Giulești și chiar au fost impresionați. Să sperăm că Rapid va fi echipa câștigătoare. Nico este, într-adevăr, cel mai bun președinte din Liga 1 și încearcă să aducă la Rapid calitate. Îl felicit", declara Liubliana Nedelcu în septembrie, cea care a intermediat mutarea.
Hatem Ben Arfa, cotat de site-ul transfermarkt.com la 2 milioane de euro, visa în urmă cu 9 ani la câștigarea unui Balon de Aur. Francezul, acum în vârstă de 34 de ani, spunea în 2013 că, deși unii l-ar putea crede nebun, el speră să se lupte pentru Messi pentru cel mai râvnit trofeu acordat la nivel individual.
"Știu că unii vor crede că sunt nebun, dar tot visez la Balonul de Aur. Sunt convins că este posibil și nu este interzis să visez. Încă mai cred că într-o zi voi fi cel mai bun jucător din lume. Dar cea mai mare victorie a mea nu va fi aceea, ci va fi să devin un om mai bun", declara fotbalistul, citat de Mirror.
Lille reprezintă o dezamăgire în acest sezon. Campioana Franței se află doar la mijlocul clasamentului, fără a emite pretenții la câștigarea unui nou campionat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo