Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Două staruri vor să plece de la PSG după ce suporterii i-au insultat la meciul cu Bordeaux! Anunțul presei din Spania

Bianca Dumitru

Publicat 15/03/2022 la 07:56 GMT+2

Fanii celor de la PSG s-au revoltat după ce echipa a fost eliminată din optimile Champions League. Suporterii le-au huiduit pe starurile lui Mauricio Pochettino, iar presa din Spania anunță că mai mulți jucători ar fi luat decizia de a pleca de pe Parc des Princes la finalul acestui sezon.

L'esultanza dei giocatori del Paris Saint Germain durante PSG-Bordeaux - Ligue 1 2021-22

Credit imagine: Getty Images

PSG va câștiga din nou titlul în Ligue 1, dar eșecul din optimile Champions League, cu Real Madrid, va avea repercusiuni la nivel de staff tehnic, administrativ, dar și la nivelul lotului. Suporterii parizienilor au ajuns la capătul răbdării, după ce Benzema a eliminat vicecampioana Franței din UCL, iar partida cu Bordeaux a arătat că fanii nu mai tolerează atitudinea conducerii și a fotbaștilor.
"Demisia board-ului" a fost unul dintre bannerele afișate de ultrași, un altul fiind îndreptat împotriva lui Leonardo: "Mbappe - la PSG, Leonardo - un infam". De altfel, Kylian a fost printre puținii fotbaliști care au scăpat de furia fanilor, aceștia văzându-l ca pe un salvator, ca pe un jucător care dă 100% în fiecare meci.
În schimb, Neymar și Messi au fost fluierați copios la o lovitură liberă din poziție periculoasă, ca și cum aceștia ar fi fost adversarii PSG-ului. Brazilianul a executat în cele din urmă lovitura liberă, mult peste poartă, iar fanii au însoțit nereușita cu urale. Ulterior, după golul de 2-0, Neymar a fost huiduit de fani, lucru care s-a repetat când la stația de amplificare a fost anunțat numele său.
Potrivit jurnaliștilor de la As.com, evenimentele din weekend nu le-au picat prea bine unor vedete ale lui PSG, care s-ar fi hotărât să plece de pe Parc des Princes. Acesta este cazul lui Sergio Ramos, ajuns la Paris vara trecută din postura de jucător liber de contract, dar și al lui Neymar, care a fost transferat în 2017 de la Barcelona în schimbul a 222 de milioane de euro.
Brazilianul s-ar fi supărat din cauza insultelor primite de la suporteri și ar vrea să-și încheie parcursul în tricoul lui PSG. Șefii francezilor nu s-ar opune unui transfer, nefiind mulțumiți de prestațiile din ultima vreme ale lui Neymar, și conform sursei citate, ar accepta orice ofertă bună venită pe numele fotbalistului de 30 de ani.
În ceea ce-l privește pe Messi, deși jurnalistul spaniol Gerard Romero a dezvăluit recent că tatăl fotbalistului ar fi luat deja legătura cu oficialii Barcelonei, pentru a discuta despre o posibilă revenire a argentinianului pe Camp Nou, cei de la As.com au notat că Leo este decis să-și ducă la bun sfârșit înțelegerea cu parizienii.
În același timp, ținând cont că Mbappe are șanse foarte mari să plece de pe Parc des Princes, șefii lui PSG nu sunt dispuși să-l lase și pe Messi să plece, proiectul francezilor pentru următorul sezon urmând a fi conturat în jurul fostului decar al Barcelonei.
Citește și:

Angel Di Maria, la un pas de revenirea la Benfica

Și Angel Di Maria ar putea pleca de la PSG la finalul acestui sezon, când i se încheie contractul cu parizienii. El s-ar putea întoarce după 12 ani la Benfica Lisabona, potrivit ziarului portughez Record.
Atacantul, în vârstă acum de 34 de ani, a jucat între 2007 și 2010 la Benfica, unde și-a făcut un nume, ceea ce i-a permis să semneze cu Real Madrid. Potrivit Record, salariul internaționalului argentinian nu permite deocamdată începerea negocierilor între clubul lusitan și vicecampioana Franței.
În dificultate în campionat, unde este pe locul 3, la 12 puncte de liderul FC Porto, Benfica va juca astăzi, în returul optimilor Champions League, pe terenul lui Ajax Amsterdam, cu care a remizat în tur (1-1).
Benfica ar reuși să dea o lovitură dacă l-ar readuce pe atacantul care a disputat deja 120 de meciuri cu gruparea din Lisabona, cu care a câștigat trei trofee (campionatul în 2010, Cupa Ligii portugheze în 2009 și 2010),
După ce s-a despărțit în 2014 de Real Madrid, Di Maria, cotat de site-ul transfermarkt.com la 15 milioane de euro, a jucat un sezon la Manchester United, înainte de a veni la PSG.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo