Articol scris de Andrei Nicolae
Mbappe se va despărți cel mai probabil de Paris Saint-Germain la finalul acestui sezon și este aproape de o mutare la Real Madrid. Gruparea din Ligue 1 a încercat din răsputeri să își păstreze starul și i-a oferit francezului oferte astronomice, însă Kylian și-a decis viitorul deja cel mai probabil.
PSG a acceptat în cele din urmă refuzul atacantului și a decis să-și anunțe suporterii în mod indirect că Mbappe nu va mai fi jucătorul lor în sezonul următor. Gruparea din hexagon le-a retras fanilor echipei opțiunea de a-și cumpăra un tricou cu numele și numărul starului de 23 de ani de pe site-ul oficial.
Ligue 1
Mbappe, decisiv în demiterea lui Pochettino de la PSG? Cum a criticat francezul tactica antrenorului
26/06/2022 LA 10:53
Lista jucătorilor de pe site-ul lui PSG îi include pe Verratti și Paredes, care poartă tricourile cu numerele șase și opt, iar numărul șapte nu mai apare. Mbappe a declarat recent când își va anunța viitorul: "Îmi voi anunța decizia legată de viitorul meu înainte să mă duc la echipa națională a Franței în iunie. E o chestiune de câteva zile până când va fi oficial. O să devină cunoscut în următoarele zile, este aproape gata. Decizia mea este luată, da, aproape".
Campionul mondial va semna cel mai probabil cu Real Madrid, clubul copilăriei sale, deși a fost asociat și cu o mutare la Liverpool, mai ales după transferul lui Haaland la Manchester City.
Citește și:
Numerele lui Mbappe la PSG
Kylian Mbappe a ajuns la gruparea din capitala Franței în 2017 de la Monaco, sub formă de împrumut, după care a fost transferat definitiv de PSG în sezonul următor. Campionul mondial a strâns 216 partide pentru Paris Saint-Germain, în cadrul cărora a înregistrat 168 de goluri și 87 de pase decisive.
Atacantul a cucerit alături de parizieni patru titluri de campion, trei Cupe, două Cupe ale Ligii și trei Supercupe. Mbappe va juca împotriva lui Metz sâmbătă în partida care va reprezenta cel mai probabil meciul de adio al său în tricoul lui Paris Saint-Germain.
Ligue 1
Mbappe a dezvăluit care sunt obiectivele sale pentru sezonul 2022/23! "Ar fi ceva spectaculos"
24/06/2022 LA 12:12
Ligue 1
Reacții dure după afirmația lui Wenger: "Dacă Mbappe s-ar fi născut în Camerun, nu ar fi devenit"...
15/06/2022 LA 14:07