Reținut la scurt timp după ce l-a lovit pe Dmitri Payet cu o sticlă în timpul partidei dintre Olympique Lyon și Olympique Marseille, fanul echipei gazde și-a aflat astăzi pedeapsa. Acesta a fost condamnat la 6 luni cu suspendare și a primit o interdicție de 5 ani pe stadioane.
Partida dintre Lyon și Marseille a fost suspendată după doar 7 minute, după ce un fan al echipei gazdă l-a lovit pe Payet cu o sticlă în cap. Arbitrul partidei a trimis cele două echipe la vestiare, iar după o oră, s-a crezut că partida se va relua. Jucătorii lui Lyon au ieșit la încălzire, dar aceștia nu au fost urmați de cei de la Marseille. După aproape două ore de la startul partidei, s-a decis ca aceasta să nu se mai reia.
https://i.eurosport.com/2021/11/23/3259043.jpg
Ligue 1
PSG, interesată de fotbalistul pe care Mbappe l-a cerut pe Parc de Princes în 2019
IERI LA 14:06

STADIONUL LUI LYON, SUSPENDAT PÂNĂ LA VERDICTUL FINAL

Comisia de disciplină din Ligue 1 a avut o întâlnire de urgență în cursul zilei de luni și a decis ca Lyon să dispute partidele de pe teren propriu cu porțile închise până pe 8 decembrie 2021, atunci când se va da verdictul final în acest caz.
Această decizie este una provizorie, urmând ca până la data respectivă, comisia de disciplină să analizeze situația și să ia măsurile necesare. Atunci se va decide ce pedeapsă va primi clubul gazdă, dar și ce se va întâmpla cu partida care trebuia să aibă loc seara trecută.
Marseille se află pe locul 5, cu 23 de puncte, în timp ce Lyon se află pe locul 10, cu 19 puncte.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Ligue 1
Un jucător adus în vară, aproape de despărțirea de PSG! Cu cine ar putea semna după doar 6 luni
17/01/2022 LA 07:28
Ligue 1
Noi detalii privind accidentarea lui Neymar! Când ar putea reveni starul lui PSG pe gazon
13/01/2022 LA 11:39