Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fără Messi, Neymar sau Ramos, PSG a avut emoții pe Parc des Princes cu Strasbourg! Huiduit, Mbappe a marcat

Irina Aldea

Publicat 14/08/2021 la 23:54 GMT+3

Fără a se baza pe Leo Messi, Neymar sau Sergio Ramos, PSG a făcut instrucție în prima repriză cu Strasbourg, dar a tremurat în partea a doua pe Parc des Princes.

Kylian Mbappe

Credit imagine: Getty Images

PSG a dat semne clare că va face legea în meci încă din primele 5 minute. După ce i-a transferat pe Leo Messi, Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma, Gini Wijnaldum și Archaf Hakimi, parizienii par că se apropie de perfecțiune, ei având deja o trupă foarte puternică încă dinainte de această fereastră de transferuri.
În această seară, în etapa a doua din Ligue 1, PSG a arătat în prima repriză că nu are prea multe slăbiciuni, chiar și fără să se bazeze pe Leo Messi, Neymar sau Sergio Ramos. Încă din minutul al treilea, Mauro Icardi a deschis scorul din pasa lui Diallo. Ceva mai târziu, Kylian Mbappe, care a fost huiduit înaintea meciului de suporterii de pe Parc des Princes, a înscris și el din pasa lui Draxler.

PSG, fără Messi, Neymar și Ramos în teren, a avut emoții cu Strasbourg

Draxler, autorul assist-ului de la golul 2, și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor două minute mai târziu, în minutul 27, majorând avantajul parizienilor, care au făcut o advărată demonstrație de forță în fața miilor de suporteri prezenți pe stadion pentru spectacol, dar și pentru spectacolul de dinaintea meciului, atunci când Messi, Ramos, Donnarumma, Wijnaldum și Hakimi au fost prezentați oficial.
În repriza a doua, PSG a scăzut nivelul drastic, iar Strasbourg a preluat inițiativa, făcându-i pe parizieni să tremure de emoție pe finalul meciului din etapa a doua. Gameiro a înscris primul gol pentru oaspeți în minutul 53 din pasa lui Thomasson, iar în minutul 64, Ajorque a marcat și el din pasa lui Lienard, apropiindu-se amenințător de avantajul care părea confrotabil în dreptul gazdelor. Pe final, cu 10 minute înainte, oaspeții au rămas în 10 oaemni după ce Djiku a fost eliminat. PSG a mai înscris o dată pe final prin Sarabia, distanțându-se iar la 2 goluri.

PSG - Strasbourg, în etapa a doua din Ligue 1. Echipele de start

  • PSG: Navas - Hakimi, Kimpembe, Diallo, Kehrer - Wijnaldum, Herrera - Draxler, Edimbe, Mbappe - Icardi. Rezerve: Rico, Bitshiabu, Bituzamala, Danilor, Gharbi, Kalimuendo, Michut, Rafinha, Sarabia. Antrenor: Mauricio Pochettino
  • Strasbourg: Sels - Fila, Sissoko, Djiku, Perrin - Prcic, Aholou, Bellegarde, Lienard - Gamero, Ajorque. Rezerve: Kawashima, Caci, Chahiri, Diallo, Diarra, Majeed, Senaya, Siby, Thomasson. Antrenor: Julien Stephan
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo