Update / Partida a fost oficial abandonată și autoritățile fotbalului din Frana vor hotărî dacă aceasta se va relua la o dată ulterioară sau se va decide la masa verde.
Știrea inițială
Ultimul meci al etapei a 3-a din Ligue 1 lea- adus față în față pe Nice și Olympique Marseille. Formația lui Crhistophe Galtier părea că se îndreaptă către o victorie, conducând cu 1-0 după golul marcat de Dolberg în minutul 49.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Partida a fost însă întreruptă în minutul 77, din cauza fanilor gazdelor care au provocat un adevărat haos. Totul a pornit de la o fază în care Dmitri Payet se pregătea să execute o lovitură de colț, iar acesta a fost lovit cu o sticlă venită din peluza suporterilor lui Nice.

Nice - Marseille, întrerupt din cauza fanilor gazdelor

Atacantul lui OM a fost foarte nervos, a luat sticla și a aruncat-o înapoi înspre fani, iar de acolo totul a devenit un haos. Suporterii lui Nice au intrat în număr mare pe teren pentru a se răfui cu jucătorii oaspeților.
Jucătorii lui Marseille au amplificat și ei conflictul, luându-se efectiv la bătaie cu fanii echipei adverse, care nu au putut fi controlați de forțele de ordine.
Conform L'Equipe, unul dintre suporteri a fost tranpsportat de urgență la spital după ce a fost rănit serios de un panou publicitar. Partida este întreruptă de aproximativ o jumătate de oră, jucătorii celor 2 echipe fiind la vestiare.
Tenisunea a fost la cote mari pe toată durata partidei, fanii gazdelor fiind avertizați încă din prima repriză de crainicul arenei să nu mai arunce cu obiecte pe teren. Excesul de zel al suporterilor ar putea costa scump formația favorită, care riscă să piardă meciul cu 3-0 la masa verde.
Ligue 1
Hugo Lloris, la un pas de revenirea în Ligue 1! Ce club va demara negocierile pe 1 ianuarie
29/12/2021 LA 14:42
Fotbal
PSG, un nou meci dezamăgitor. Wijnaldum i-a salvat în prelungiri pe parizieni de la înfrângere
04/12/2021 LA 22:11