Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Hugo Lloris, la un pas de revenirea în Ligue 1! Ce club va demara pe 1 ianuarie negocierile pentru portarul lui Spurs

Bianca Dumitru

Publicat 29/12/2021 la 16:42 GMT+2

Hugo Lloris, goalkeeper-ul lui Tottenham în vârstă de 35 de ani, a intrat în ultimele șase luni de contract, însă Antonio Conte nu oferă nicio asigurare în privința viitorului său la club. Potrivit presei din Franța, fotbalistul va fi curtat începând de pe 1 ianuarie de cei de la Nice, care îl vor înapoi.

lloris.jpg

Credit imagine: Eurosport

Hugo Lloris este de aproape 10 ani la Tottenham, fiind transferat de la Lyon în 2012. Goalkeeper-ul, campion mondial în 2018, a fost unul dintre cei mai constanți jucători ai lui Spurs, demonstrându-și constant calitățile, prin numeroase parade prin care a adus victoriile echipei sale.
Lloris mai are contract cu Tottenham până la finalul sezonului actual, iar până acum oficialii clubului nu au discutat încă despre o posibilă prelungire a înțelegerii. De altfel, recent, Antonio Conte a spus că rămâne de văzut care va fi viitorul portarului de 35 de ani.
"Hugo este căpitanul nostru, este un jucător care a evoluat pentru Tottenham pentru mulți ani și suntem cu toții fericiți că-l avem în echipa noastră. Cu siguranță, este un punct de referință pentru ceilalți jucători și Hugo știe foarte bine ce părere am despre el, și ce crede și clubul despre el. Rămâne de văzut, dar nu cred că Hugo va fi vreodată o problemă pentru Tottenham", a declarat Conte.
Dacă cei de la Spurs nu se grăbesc să-i facă o ofertă, echipa ar putea rămâne fără Lloris, care este dorit înapoi în Ligue 1. Primul club care va începe negocierile cu goalkeeper-ul cotat de site-ul transfermarkt.com la 7 milioane de euro este Nice.
Citește și:

Lloris, aproape de revenirea la Nice

Potrivit jurnaliștilor de la Foot Mercato, Hugo Lloris este dorit insistent de cei de la Nice, echipă la care s-ar putea întoarce în vara anului 2022. Francezii vor începe negocierile cu reprezentanții portarului de pe 1 ianuarie, când fotbalistul intră în ultimele 6 luni de contract, putând semna cu orice club își dorește din postura de jucător liber, urmând a se alătura respectivei echipe după finalul acestui sezon.
Nice, ocupanta locului 2 în clasamentul din Ligue 1, are nevoie de un portar, urmând a se despărți în 2022 de Walter Benitez, iar șefii clubului îl vor pe goalkeeper-ul naționale Franței.
Conform sursei citate, Lloris nu ar spune 'nu' unei oferte din partea lui Nice, fiind interesat de revenirea la clubul la care și-a făcut o parte din juniorat, între anii 1997-2005, și pentru care a evoluat din 2005 până în 2008, când a fost transferat la Olympique Lyon.
Rămâne de văzut dacă Tottenham îi va face o ofertă importantă lui Hugo Lloris sau dacă francezul va fi lăsat să plece înapoi în Ligue 1.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo