Hugo Lloris este de aproape 10 ani la Tottenham, fiind transferat de la Lyon în 2012. Goalkeeper-ul, campion mondial în 2018, a fost unul dintre cei mai constanți jucători ai lui Spurs, demonstrându-și constant calitățile, prin numeroase parade prin care a adus victoriile echipei sale.
Lloris mai are contract cu Tottenham până la finalul sezonului actual, iar până acum oficialii clubului nu au discutat încă despre o posibilă prelungire a înțelegerii. De altfel, recent, Antonio Conte a spus că rămâne de văzut care va fi viitorul portarului de 35 de ani.
"Hugo este căpitanul nostru, este un jucător care a evoluat pentru Tottenham pentru mulți ani și suntem cu toții fericiți că-l avem în echipa noastră. Cu siguranță, este un punct de referință pentru ceilalți jucători și Hugo știe foarte bine ce părere am despre el, și ce crede și clubul despre el. Rămâne de văzut, dar nu cred că Hugo va fi vreodată o problemă pentru Tottenham", a declarat Conte.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
23/05/2022 LA 06:08
Dacă cei de la Spurs nu se grăbesc să-i facă o ofertă, echipa ar putea rămâne fără Lloris, care este dorit înapoi în Ligue 1. Primul club care va începe negocierile cu goalkeeper-ul cotat de site-ul transfermarkt.com la 7 milioane de euro este Nice.
Citește și:

Lloris, aproape de revenirea la Nice

Potrivit jurnaliștilor de la Foot Mercato, Hugo Lloris este dorit insistent de cei de la Nice, echipă la care s-ar putea întoarce în vara anului 2022. Francezii vor începe negocierile cu reprezentanții portarului de pe 1 ianuarie, când fotbalistul intră în ultimele 6 luni de contract, putând semna cu orice club își dorește din postura de jucător liber, urmând a se alătura respectivei echipe după finalul acestui sezon.
Nice, ocupanta locului 2 în clasamentul din Ligue 1, are nevoie de un portar, urmând a se despărți în 2022 de Walter Benitez, iar șefii clubului îl vor pe goalkeeper-ul naționale Franței.
Conform sursei citate, Lloris nu ar spune 'nu' unei oferte din partea lui Nice, fiind interesat de revenirea la clubul la care și-a făcut o parte din juniorat, între anii 1997-2005, și pentru care a evoluat din 2005 până în 2008, când a fost transferat la Olympique Lyon.
Rămâne de văzut dacă Tottenham îi va face o ofertă importantă lui Hugo Lloris sau dacă francezul va fi lăsat să plece înapoi în Ligue 1.
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
16/05/2022 LA 13:32
Ligue 1
Nici Zidane, nici Conte! L'Equipe anunță surpriza pregătită de PSG pentru înlocuirea lui Pochettino
13/05/2022 LA 14:12