Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ibrahimovic, la un pas să se retragă în această vară! Ce i-a propus lui Al-Khelaifi, președintele lui PSG

Alex Masgras

Actualizat 02/12/2021 la 17:19 GMT+2

Zlatan Ibrahimovic a vorbit în noua sa autobiografie despre oferta pe care i-a făcută președintelui lui PSG, Nasser Al-Khelaifi. Atacantul s-a autopropus ca director sportiv al echipei pariziene, iar potrivit unor jucători ai echipei, acesta ar fi fost omul potrivit pentru a restabili ordinea la echipă.

Zlatan Ibrahimovic

Credit imagine: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic va lansa o nouă autobiografie luna aceasta: "Adrenalina, poveștile mele uitate". Suedezul, în vârstă de 40 de ani, continuă să fie un atacant veritabil pentru AC Milan, reușind să înscrie 6 goluri în 9 partide din Serie A în acest sezon.
Cu toate acestea, Zlatan a dezvăluit în noua sa autobiografie că a fost aproape să își încheie cariera de fotbalist, după o discuție avută cu președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi. Suedezul s-a autopropus la PSG, înlocuindu-l pe directorul sportiv al echipei, Leonardo, la cinci ani de la despărțirea de echipa pariziană.
"L-am sunat pe președinte și i-am făcut o propunere: dacă nu îmi reînnoiesc contractul cu Milan, voi veni la PSG și voi restabili ordinea în echipa ta. Nasser a râs, dar nu a spus nu.
Zlatan Ibrahimovic (PSG) contre Nantes
Un jucător parizian mi-a spus: 'Zlatan, numai tu poți restabili ordinea și poți aduce disciplina la echipă'. Altcineva mi-a spus: 'Zlatan, dacă erai tu, acel lucru nu s-ar fi întâmplat în vestiar".
Cu toate acestea, Zlatan nu regretă că a continuat să joace fotbal: "M-aș fi dus la Paris, aș fi urmărit echipa cum se antrenează și m-aș fi întrebat de o mie de ori: de ce te-ai oprit?"

Zlatan Ibrahimovic l-a sfătuit pe Mbappe să plece la Real Madrid

Recent, atacantul suedez a făcut o nouă dezvăluire interesantă. În contextul în care Kylian Mbappe, atacantul lui PSG, și-a dorit în această vară să plece la Real Madrid, acesta fiind un vis al său încă din copilărie, Zlatan Ibrahimovic a acordat un interviu pentru Corriere della Sera și a recunoscută că l-a sfătuit pe atacantul francez să plece de la PSG:
Kylian Mbappé, auteur de l'ouverture du score du PSG face à Leipzig
"L-am sfătuit pe Kylian Mbappe să plece de la Paris Saint Germain, este adevărat. I-am spus să meargă la Real Madrid. Mbappe are nevoie de un mediu mult mai structurat, așa cum este cel de la Real Madrid. Doar că, apoi, i-am spus președintelui de la PSG să nu îl vândă", a dezvăluit suedezul.
Mbappe urmează să intre în ultimele 6 luni de contract cu PSG, iar după mai multe negocieri eșuate, este foarte probabil ca atacantul de 22 de ani să plece liber de contract de pe Parc des Princes. Cea mai posibilă destinație în acest moment este Real Madrid, clubul din capitala Spaniei fiind în pole-position pentru semnătura lui Mbappe în vara anului 2022.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League, etapa 14
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo