Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Încă un jucător pentru Mbappe! Cine e puștiul pentru care se vor lupta Real Madrid și PSG

Bianca Dumitru

Publicat 11/06/2022 la 17:55 GMT+3

După Tchouameni, Real Madrid și PSG s-ar putea lupta pentru transferul unui alt fotbalist. Este vorba despre Endrick Moreira, jucătorul lui Palmeiras, pe care Florentino Perez vrea să-l convingă să semneze cât mai curând.

Mbappe setzt Karriere bei Paris St. Germain fort

Credit imagine: SID

Real Madrid a ratat în această vară transferul lui Kylian Mbappe, care a decis să-și prelungească înțelegerea cu PSG în loc să accepte oferta "galacticilor", care și l-au dorit intens în ultimii ani.
Ulterior, francezul a încercat să le pună bețe în roate ibericilor în privința altor mutări. De pildă, campioana din Ligue 1 a fost interesată de transferul lui Aurelien Tchouameni, jucătorul lui AS Monaco, care a ajuns în cele din urmă la un acord cu echipa lui Florentino Perez, mutarea urmând a fi anunțată oficial în cursul săptămânii viitoare.
Acum, potrivit presei internaționale, PSG și Real Madrid se vor "duela" pentru un alt fotbalist care a atras atenția marilor cluburi din Europa. Este vorba despre Endrick Moreira, atacantul de doar 15 ani al celor de la Palmeiras.
Brazilianul și-a prelungit la sfârșitul lunii mai contractul până în 2025, dar președintele madrilenilor vrea să înceapă negocierile pentru el în vara anului viitor, pentru a se asigura că acesta va juca pe Santiago Bernabeu.
Citește și:

Real Madrid vs PSG pentru Endrick Moreira

Potrivit Diario Gol, Perez intenționează să ajungă la un acord cu Endrick în 2023, urmând a-l lăsa să mai joace în Brazilia până când va împlini 18 ani, pentru ca apoi acesta să devină oficial jucătorul lui Real Madrid.
"Galacticii" se tem că cei de la PSG vor interveni și îi vor face o ofertă mult mai bună din punct de vedere financiar. Francezii s-ar fi interesat de câțiva jucători de pe Bernabeu, cum ar fi Karim Benzema sau Fede Valverde, însă aceștia sunt greu de transferat.
În aceste condiții, oficialii campioanei din La Liga consideră că, pentru a se răzbuna pentru interesul pe care l-au manifestat pentru Mbappe, parizienii vor merge după jucătorii pe care și-i doresc și ei.
Pentru ca parizienii să intre în cursa pentru semnătura lui Endrick este nevoie ca Mbappe să-și dea mai întâi acordul pentru transfer, dar acesta nu pare greu de obținut ținând cont de cifrele puștiului brazilian, care a marcat 6 goluri în 7 meciuri pentru echipa U20 a celor de la Palmeiras.
Rămâne de văzut unde va ajunge Endrick și în tricoul cărei forțe a Europei va debuta în fotbalul mare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo