UPDATE | Pe stadion s-a anunțat că meciul se va relua, dar la primul incident jocul va fi întrerupt definitiv. Jucătorii echipei Lyon s-are întors încălzire și pentru a relua jocul. Dar fotbaliștii de la Marseille nu au mai revenit de la vestiare.
Arbitrul s-a dus către vestiarul oaspeților, dar aceștia nu au vrut să mai iasă pe teren. Fără prezența adversarului, preparatorul fizic de la Lyon le-a cerut jucătorilor să se întoarcă la vestiar.
Ligue 1
"Totul e semnat!". Miliardarul John Textor a preluat o mare echipă din Europa
22/06/2022 LA 06:00
Sătui de această situație, care a durat o oră și jumătate, suporterii au încep să părăsească tribunele Groupama Stadium, fără să aștepte decizia ce trebuie să facă în continuare. Așadar, jocul nu se mai reia!
UPDATE | După o pauză de aproximativ o oră și și jumătate, partida dintre Lyon și Marseille se reia..
Derby-ul Lyon – Marseille, ultimul meci al etapei a 14-a în Ligue 1, a fost întrerupt după aproximativ 5 minute de joc, după ce Dimitri Payet a fost lovit cu sticlă de apă, când era pe punctul de a da executa un corner.
Arbitrul Ruddy Buquet a trimis cele două echipe înapoi la vestiar în urma acestui incident. Dimitri Payet a părut în dificultate să se ridice după acest moment. Căpitanul oaspeților a părut complet uluit și a plecat vestiar cu o pungă de gheață pe tâmpla stângă.

Incidente pe bandă rulantă în Ligue 1

Acest episod vine pe măsură ce mai multe întâlniri au fost marcate de incidente de la începutul sezonului. În special partida din 22 august dintre Nice și Marseille. Întâlnirea respectivă a fost întreruptă de către centralul Benoit Bastien, după ce fanii lui Nice au aruncat cu obiecte către Dimitri Payet, atacantul francez ripostând și aruncând și el la rândul său cu o sticlă de apă spre suporterii adverși. După acest gest, a urmat o încăierare între suporterii lui Nice și fotbaliștii lui Marseille, încăierare care s-a soldat cu accidentările lui Luan Peres, Dimitri Payet, Matteo Guendouzi și cu rejucarea partidei în data de 27 octombrie, pe teren neutru.
Au urmat apoi incidente și la derby-ul nordului dintre Lens și Lille, partidă în cadrul căreia fanii ambelor echipe au escaladat gardul separator pentru a putea porni o nouă încăierare, încăierare care a dus la întreruperea partidei pentru aproape o oră. Incidentele au continuat și în partidele dintre: Marseille și Angers, atunci când fanii ambelor echipe au invadat terenul;
Bordeaux și Montpellier, violențele dintre suporterii celor două echipe soldându-se cu un număr mare de spitalizări; Metz și PSG, confruntare umbrită și ea de atitudinea neprimitoare a fanilor lui Metz, care au aruncat cu obiecte spre suporterii parizieni încă de la începutul acelei partide; Saint-Etienne și Angers a debutat cu aruncarea de către fani a fumigenelor și petardelor pe gazon, iar partida dintre Marseille și PSG a dus la arestarea a 21 de ultrași, în urma violențelor care au avut loc în afara stadionului.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Ligue 1
Mbappe și Benzema, în cursa pentru titlul de cel mai bun fotbalist din Franța! Cine sunt candidații
04/05/2022 LA 10:05
Ligue 1
PSG s-a impus categoric la Angers, dar sărbătoarea cuceririi titlului în Ligue 1 a fost amânată
20/04/2022 LA 12:44