Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Întotdeauna înfometat pentru mai mult!" Mbappe, fotografie cu președintele PSG-ului, Al-Khelaifi

Irina Aldea

Publicat 16/10/2021 la 22:28 GMT+3

Kylian Mbappe a primit de la președintele lui PSG, Al-Khelaifi, un premiu după ce a marcat golul victorios în partida cu Angers de vineri.

Mbappe PSG

Credit imagine: Getty Images

Chiar dacă și-a exprimat în vară dorința de a pleca la Real Madrid, Mbappe rămâne concentrat la PSG, care încearcă să facă totul pentru a-l păstra pe francez pe Parc des Princes. Vineri, în meciul dintre PSG și Angers, Mbappe a fost încă o dată fotbalistul esențial din echipa lui Mauricio Pochettino.
Superstarul lui PSG a oferit o pasă de gol și a înscris golul victorios în minutul 87 dintr-o lovitură de la 11 metri. Mai târziu, Mbappe a fost felicitat de liderul trupei de pe Parc des Princes, Al-Khelaifi, care i-a dăruit un trofeu. Amândoi au profitat și s-au fotografiat împreună pentru a risipi zvonurile privind tensiunile de la echipă. "Întotdeauna înfometat pentru mai mult! Mulțumesc, PSG", a scris Mbappe pe contul personal de Instagram.

Mbappe și Al-Khelaifi, fotografie împreună după PSG – Angers 2-1

Chiar dacă această fotografie oferă liniște momentan la PSG, Real Madrid nu are niciun dubiu că Mbappe va fi jucătorul echipei din sezonul 2022/23. Spaniolii sunt convinși că majorarea de capital pe care PSG vrea să o facă nu-l va convinge să rămână pe Parc des Princes, fotbalistul neputând fi influențat de bani.
Real Madrid a încercat în această vară să-l transfere pe Kylian Mbappe, însă mutarea nu s-a concretizat, șefii de pe Santiago Bernabeu nereușind să ajungă la un acord cu cei de la PSG. 'Galacticii' sunt convinși, însă, că francezul va semna în iarnă, urmând a se alătura echipei după finalul actualei stagiuni, când i se încheie contractul cu parizienii.
Oficialii clubului de pe Parc des Princes i-ar fi făcut o ofertă de 50 de milioane de euro pe sezon fotbalistului de 22 de ani, dar publicația spaniolă AS anunță că francezul nu va rămâne în echipa lui Mauricio Pochettino nici "pentru tot aurul din lume", tocmai pentru că a juca la Real Madrid este visul copilăriei sale.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo