Karim Benzema, atacantul lui Real Madrid, sare în apărarea fostului său rival, Lionel Messi. După ce au fost adversari ani de zile în La Liga, mai bine de 12 ani, Benzema nu este de acord cu criticile la adresa fotbalistului argentinian.
Sosit la PSG în această vară, după despărțirea de Barcelona, Lionel Messi nu a impresionat în tricoul parizienilor, fiind criticat, în special, pentru prestațiile sale din Ligue 1. Cu toate acestea, Benzema consideră că cei care îl critică pe Messi pentru jocul său la PSG nu se pricep la fotbal, a spus Karim Benzema, într-un interviu acordat postului de televiziune TF1:
"Cum să nu reușească în Franța? Este doar o perioadă de acomodare, Nu înscrie foarte multe goluri, dar trebuie să vedeți ce face pe teren. În orice caz, nu poți critica un jucător precum Messi. Cine îl critică nu știe nimic despre fotbal", a declarat atacantul lui Real Madrid.
Ligue 1
Încă un indiciu că Mbappe va pleca la Real! PSG a pus ochii pe 3 fotbaliști care să-i ia locul
IERI LA 17:27

Lionel Messi, un singur gol în Ligue 1

Ajuns în această vară la PSG, Messi nu a reușit să repete prestațiile cu care a obișnuit la Barcelona. El a jucat doar 11 meciuri în acest sezon din Ligue 1, reușind să marcheze un singur gol. În ceea ce privește grupele UEFA Champions League, argentinianul stă mult mai bine, reușind să marcheze 5 goluri în 5 apariții pentru parizieni în cupele europene.
Chiar dacă ne apropiem de finalul lunii ianuarie, Lionel Messi nu a apucat să evolueze în cele trei partide ale echipei sale din 2022. În vacanța de Crăciun, el s-a dus în Argentina și s-a infectat cu Covid-19, dar este de așteptat să revină pe teren în partida de pe Parc des Princes din această seară cu Reims, el fiind inclus în lot de către Mauricio Pochettino.
"S-a antrenat bine alături de echipă în această săptămână și mă bucur că este din nou alături de noi, dar rămâne de văzut dacă va fi titular sau nu", a declarat Mauricio Pochettino la conferința de presă premergătoare partidei cu Reims.
Ligue 1
Mbappe și-ar putea anunța duminică viitorul! Presa franceză scrie că PSG se teme de ce e mai rău
14/05/2022 LA 10:42
Ligue 1
Nici Zidane, nici Conte! L'Equipe anunță surpriza pregătită de PSG pentru înlocuirea lui Pochettino
13/05/2022 LA 14:12