PSG a devenit campioană în Ligue 1 cu patru etape mai devreme de terminarea sezonului. Real Madrid este la rândul ei apraope încoronară în La Liga. Kylian Mbappe păstrează însă în continuare misterul în ceea ce privește opțiunea lui, începând din vară. Actualul contract cu PSG expiră la finalul acestui sezon.
După ce a câștigat un nou titlu de campion în Ligue 1, starul naționalei Franței a vorbit despre viitorul său, dar fără să facă prea multă lumină:
"Nimic nu s-a schimbat. Deci nu e nimic de spus deocamdată", a spus Kylian. În acest sens, antrenorul său, Mauricio Pochettino, l-a completat: "Vrem să rămână, dar trebuie să așteptăm și să vedem ce se întâmplă."
Ligue 1
Oferta de ultimă oră pe care PSG i-a făcut-o lui Mbappe! Salariul record promis francezului
ACUM 8 ORE

Kylian Mbappe: "Cine vrea să sărbătorească, sărbătorește"

PSG a cucerit al 10-lea titlu din istorie în campionatul Franței, dar sărbătoare nu prea a fost. Ultrașii echipei au părăsit stadionul în minutul 75 al întâlnirii cu Lens, încă supărați pe echipă, după eșecul din Liga Campionilor.
Mbappe a comentat subiectul: "Nu sunt dezamăgit. Cine vrea să sărbătorească, sărbătorește. Cei care nu vor, nu sărbătoresc. Publicul a fost acolo, a plecat doar o minoritate care nu reprezintă toţi suporterii. Stadionul era plin. Am sărbătorit-o între noi în vestiar, dar lipsea trofeul".
După triumful din acest an în Ligue 1, PSG a egalat recordul de titluri al formației Saint-Etienne, care are la rândul ei 10 campionate câștigate.
https://i.eurosport.com/2022/04/21/3359428.jpg
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
ACUM 21 ORE
Ligue 1
Încă un indiciu că Mbappe va pleca la Real! PSG a pus ochii pe 3 fotbaliști care să-i ia locul
15/05/2022 LA 17:27