Kylian Mbappe a surprins pe toată lumea cu decizia de a rămâne la PSG, după ce și cei mai optimiști fani ai parizienilor credeau că atacantul francez va rămâne la Real Madrid. Decizia sa i-a nemulțumit pe cei de la Real Madrid, iar Mbappe a ținut să le mulțumească pentru interesul lor și i-a asigurat că vor avea parte de susținerea sa pentru finala UEFA Champions League cu Liverpool:
"Vreau să le mulțumesc sincer celor de la Real Madrid și președintelui Florentino Perez. Îmi dau seama de norocul și privilegiul de a fi dorit de o asemenea instituție precum Real Madrid. Înțeleg dezamăgirea voastră.
Voi fi fanul vostru numărul 1 în finala Champions League de la Paris, în casa mea. Sunt foarte fericit să pot continua să progresez în Franța, țara în care m-am născut, am crescut și m-am împlinit. Iar asta îmi dă oportunitatea de a-mi urma visurile în continuare", a scris Mbappe pe contul său de Twitter.
Ligue 1
Messi, apărat de un coechipier de la PSG: "Dacă nu înscrie 50 de goluri, lumea vorbește"
26/06/2022 LA 11:35
Citește și:

Mbappe a dezvăluit de ce a decis să continue la PSG:

În postarea sa de pe Twitter, Mbappe a explicat și ce l-a convins să rămână în capitala Franței. În vârstă de 23 de ani, atacantul francez este convins că PSG este locul în care poate continua să crească alături de un club care are obiective mărețe:
"Sunt convins că pot continua aici, alături de un club care are tot ce îi trebuie pentru a își atinge obiectivele. Vreau să îi mulțumesc și președintelui Nasser Al Khelaifi pentru încrederea sa, pentru că a ascultat și a avut răbdare.
Am în gândurile mele și toți fanii lui PSG, din Franța și din întreaga lume, pentru faptul că și-au arătat afecțiunea de nenumărate ori, mai ales în ultimele luni", a mai scris Mbappe pe contul său de Twitter.
https://i.eurosport.com/2022/05/21/3377009.jpg
Mesajul lui Mbappe de pe contul său de Twitter a început cu câteva cuvinte despre visurile atacantului de 23 de ani:
"Încă de la o vârstă fragedă, în loc să visez, am preferat să îmi trăiesc visurile. Este o alegere, un principiu, dar și un privilegiu. De la o vârstă fragedă am încercat să merg mai departe, indiferent de provocare.
De la o vârstă fragedă mi-am construit drumul către top, oricare ar fi el, dar mereu am avut de respectat o conduită. De la o vârstă fragedă, am fost inspirat de aceeași pasiune și motivație. Acest lucru cauzează uneori neînțelegeri, dar îmi asum această sinceritate care vine cu educația mea. Astăzi (n.r. ieri), vreau să anunț că mi-am prelungit contractul cu PSG".
Ligue 1
Mbappe, decisiv în demiterea lui Pochettino de la PSG? Cum a criticat francezul tactica antrenorului
26/06/2022 LA 10:53
Ligue 1
Ander Herrera știe de ce Mbappe a ales să rămână la PSG! Paralela făcută cu Ansu Fati la Barcelona
26/06/2022 LA 06:27