Pe întreaga perioadă de mercato din această vară, Kylian Mbappe a fost printre cei mai discutați jucători. S-a vorbit foarte mult despre viitorul francezului, care a refuzat de mai multe ori prelungirea contractului, contract ce va expira la finalul actualului sezon, acesta putând să semneze cu orice echipă începând cu luna ianuarie.
În această vară a apărut și posibilitatea ca Mbappe să plece mai devreme de la Paris, Real Madrid fiind printre echipele interesate de serviciile francezului, în condițiile în care o mutare pe Santiago Bernabeu a fost mereu un obiectiv în cariera atacantului lui PSG.
Ligue 1
Clauză "anti-PSG" pentru Vinicius
IERI LA 07:14

Kylian Mbappe a recunoscut că a cerut să plece de la PSG în această vară

Într-un interviu pentru RMC Sport, Kylian Mbappe a vorbit despre situația sa din cadrul clubului parizian, recunoscând că a cerut să plece încă din această vară, asta pentru ca PSG să poată obține o sumă bună din transferul acestuia, spre deosebire de o eventuală despărțire vara viitoare, când Mbappe poate pleca gratis.
"Am cerut să plec pentru că din momentul în care nu am mai vrut să îmi prelungesc contractul, am vrut ca PSG să obțină o sumă importantă în urma transferului, pentru a putea aduce un înlocuitor de calitate. Este un club care mi-a oferit foarte multe lucruri, am fost mereu fericit în cei patru ani pe care i-am petrecut aici. Și încă sunt aici. Am anunțat destul de devreme, ca să poată reacționa și clubul. Am vrut ca totul să se facă în mod respectabil. Le-am spus, dacă nu vreți să plec, voi rămâne", a spus Mbappe.
Mbappe a fost deranjat și de modul în care clubul a tratat această situație, spunând în public că acesta s-a hotărât să plece la finalul perioadei de mercato, lucru fals, după cum susține chiar atacantul francez: "Personal nu am apreciat cum Paris Saint-Germain a spus 'el a cerut să plece chiar în ultima săptămână din august', pentru că este greșit. M-a făcut să mă simt ca un hoț. Eu i-am anunțat devreme, de la sfârșitul lunii iulie.
S-a mai spus că am refuzat șase sau șapte propuneri de prelungire a contractului, că nu am vrut să mai discut cu Leonardo. Toate aceste lucruri nu sunt adevărate", a mai spus Kylian Mbappe.
Întreg interviul acordat de către Kylian Mbappe celor de la RMC Sport va fi dat publicității marți seară.
Acest interviu apare chiar după prima înfrângere a celor de la Paris Saint-Germain din Ligue 1. Echipa lui Mauricio Pochettino nu a reușit să le facă față celor de la Rennes în deplasarea de ieri după-amiază, într-o partidă câștigată de gazde cu scorul de 2-0. Antrenorul celor de la PSG, Mauricio Pochettino, a aliniat un prim 11 de Champions League, din care nu a lipsit Neymar, Mbappe și Lionel Messi.
Ligue 1
PSG, aproape de a-l numi pe Galtier! Francezul, înlocuit la Nice de un fost antrenor la Dortmund
IERI LA 13:11
Ligue 1
Luis Campos a făcut "lista neagră" la PSG. Vrea să scape de 10 jucători!
27/06/2022 LA 08:39