Sergio Ramos a ajuns liber de contract la PSG și toată lumea fotbalului era de acord că parizienii au dat o super lovitură, atât de imagine, cât și din punct de vedere sportiv.
La început s-a spus că Ramos are o ușoară accidentare, care provine din sezonul trecut și care nu i-a permis să joace nici la EURO 2020, dar timpul a trecut și ibericul încă nu a debutat la formația de pe Parc de Princes. Conducerea a început să-și piardă răbdarea în privința lui Ramos și presa din Hexagon a scris că oficialii se gândesc serios chiar să-i rezilieze contractul.
Citește și:
Cupa Mondială FIFA
Sergio Ramos a rupt tăcerea, după ce a fost lăsat în afara lotului Spaniei pentru CM din Qatar
14/11/2022 LA 16:19

Sergio Ramos a primit de la PSG peste 2 milioane de € fără să joace

Supărarea șefilor de la PSG este una lesne de înțeles, deoarece Ramos este unul dintre cei mai bine plătiți jucători din echipă și nu a adus până acum niciun aport. Conform L'Equipe, Ramos are un salariu anul net de 6 milioane de €, ceea ce reprezintă jumătate din cât încasa la Real Madrid.
Cum Ramos a semnat cu PSG pe data de 8 iulie, înseamnă că au trecut mai bine de 4 luni de când reprezintă clubul, dar fără a bifa vreun minut într-un meci oficial. Asta se traduce în 2 milioane de € încasate de Sergio Ramos fără a juca pentru noua sa echipă.
Situația delicată a lui Ramos s-ar putea termina în scurt timp, deoarece fundașul de 35 de ani a reluat de curând antrenamentele cu echipa și debutul său pare mai aproape ca niciodată. Potrivit presei franceze, Ramos va fi 100% apt de joc la meciul cu St.Etienne, programat pe 28 noiembrie, dar nu ar fi exclus să prindă câteva minute și în partida cu Nantes, de pe 20 noiembrie. Între cele 2 dueluri din Ligue 1 amintite, PSG joacă în deplasare cu Manchester City, în Champions League, dar e greu de crezut că Pochettino îl va arunca pe Ramos în luptă într-un asemenea meci.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Sergio Ramos nu a fost inclus în lotul Spaniei pentru Mondial! Reacția promptă a unui star de la PSG
11/11/2022 LA 12:41
Cupa Mondială FIFA
Carlo Ancelotti știe cine e jucătorul care nu trebuie să lipsească din lotul Spaniei pentru Mondial
03/11/2022 LA 16:07