Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

L'Equipe a dezvăluit salariul lui Sergio Ramos la PSG! Suma uriașă pe care a încasat-o fără a juca vreun minut

Nicu Savin

Publicat 11/11/2021 la 17:55 GMT+2

Sergio Ramos a creat o stare de spirit tensionată la PSG, deoarce nu a apucat încă să debuteze la formația franceză din cauza unei accidentări. Conducerea începe să-și piardă răbdarea și e pe undeva normal, deoarece ibericul încaseză un salariu uriaș, dezvăluit de celebra publicație L'Equipe.

Sergio Ramos, Paris Saint-Germain

Credit imagine: Twitter

Sergio Ramos a ajuns liber de contract la PSG și toată lumea fotbalului era de acord că parizienii au dat o super lovitură, atât de imagine, cât și din punct de vedere sportiv.
La început s-a spus că Ramos are o ușoară accidentare, care provine din sezonul trecut și care nu i-a permis să joace nici la EURO 2020, dar timpul a trecut și ibericul încă nu a debutat la formația de pe Parc de Princes. Conducerea a început să-și piardă răbdarea în privința lui Ramos și presa din Hexagon a scris că oficialii se gândesc serios chiar să-i rezilieze contractul.
Citește și:

Sergio Ramos a primit de la PSG peste 2 milioane de € fără să joace

Supărarea șefilor de la PSG este una lesne de înțeles, deoarece Ramos este unul dintre cei mai bine plătiți jucători din echipă și nu a adus până acum niciun aport. Conform L'Equipe, Ramos are un salariu anul net de 6 milioane de €, ceea ce reprezintă jumătate din cât încasa la Real Madrid.
Cum Ramos a semnat cu PSG pe data de 8 iulie, înseamnă că au trecut mai bine de 4 luni de când reprezintă clubul, dar fără a bifa vreun minut într-un meci oficial. Asta se traduce în 2 milioane de € încasate de Sergio Ramos fără a juca pentru noua sa echipă.
Situația delicată a lui Ramos s-ar putea termina în scurt timp, deoarece fundașul de 35 de ani a reluat de curând antrenamentele cu echipa și debutul său pare mai aproape ca niciodată. Potrivit presei franceze, Ramos va fi 100% apt de joc la meciul cu St.Etienne, programat pe 28 noiembrie, dar nu ar fi exclus să prindă câteva minute și în partida cu Nantes, de pe 20 noiembrie. Între cele 2 dueluri din Ligue 1 amintite, PSG joacă în deplasare cu Manchester City, în Champions League, dar e greu de crezut că Pochettino îl va arunca pe Ramos în luptă într-un asemenea meci.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo