Sergio Ramos a ajuns liber de contract la PSG și toată lumea fotbalului era de acord că parizienii au dat o super lovitură, atât de imagine, cât și din punct de vedere sportiv.
La început s-a spus că Ramos are o ușoară accidentare, care provine din sezonul trecut și care nu i-a permis să joace nici la EURO 2020, dar timpul a trecut și ibericul încă nu a debutat la formația de pe Parc de Princes. Conducerea a început să-și piardă răbdarea în privința lui Ramos și presa din Hexagon a scris că oficialii se gândesc serios chiar să-i rezilieze contractul.
Citește și:
Fotbal
Scandal fără precedent, după Balonul de Aur 2021. Presa germană "a luat foc": "Lewa, tras pe sfoară"
ACUM 12 ORE

Sergio Ramos a primit de la PSG peste 2 milioane de € fără să joace

Supărarea șefilor de la PSG este una lesne de înțeles, deoarece Ramos este unul dintre cei mai bine plătiți jucători din echipă și nu a adus până acum niciun aport. Conform L'Equipe, Ramos are un salariu anul net de 6 milioane de €, ceea ce reprezintă jumătate din cât încasa la Real Madrid.
Cum Ramos a semnat cu PSG pe data de 8 iulie, înseamnă că au trecut mai bine de 4 luni de când reprezintă clubul, dar fără a bifa vreun minut într-un meci oficial. Asta se traduce în 2 milioane de € încasate de Sergio Ramos fără a juca pentru noua sa echipă.
Situația delicată a lui Ramos s-ar putea termina în scurt timp, deoarece fundașul de 35 de ani a reluat de curând antrenamentele cu echipa și debutul său pare mai aproape ca niciodată. Potrivit presei franceze, Ramos va fi 100% apt de joc la meciul cu St.Etienne, programat pe 28 noiembrie, dar nu ar fi exclus să prindă câteva minute și în partida cu Nantes, de pe 20 noiembrie. Între cele 2 dueluri din Ligue 1 amintite, PSG joacă în deplasare cu Manchester City, în Champions League, dar e greu de crezut că Pochettino îl va arunca pe Ramos în luptă într-un asemenea meci.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Balonul de Aur 2021 | Messi, pentru a 7-a oară cel mai bun fotbalist al lumii! Toți laureații serii
ACUM O ZI
Ligue 1
Fanii Realului vor fi furioși! Sergio Ramos îl susține pe Messi în cursa pentru Balonul de Aur 2021
28/11/2021 LA 21:20