Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

L'Equipe dezvăluie ce condiții a pus Mbappe pentru a-și prelungi contractul cu PSG! Ce își dorește starul

Bianca Dumitru

Publicat 20/02/2022 la 07:45 GMT+2

Kylian Mbappe mai are contract cu PSG doar până la finalul acestui sezon, iar presa internațională face speculații cu privire la destinația pe care o va alege din vară. Francezii nu sunt dispuși să renunțe foarte ușor la starul de 23 de ani, care vrea să-i fie respectate câteva condiții înainte de a-și decide viitorul.

Kylian Mbappé (PSG)

Credit imagine: Getty Images

Kylian Mbappe se află în ultimele luni de contract cu PSG, iar francezii sunt dispuși să facă tot posibilul pentru a-l convinge să-și prelungească înțelegerea, deși în presa internațională au apărut în ultima vreme mai multe informații potrivit cărora fotbalistul ar fi luat deja o decizie privind viitorul său.
Potrivit jurnaliștilor din Franța, Mbappe nu a întrerupt discuțiile cu oficialii de pe Parc des Princes, cărora le-a pus mai multe condiții pe care le vrea respectate în cazul în care se va hotărî să mai rămână la Paris.
Conform L'Equipe, fotbalistul de 23 de ani își dorește să fie jucătorul vedetă al echipei și nu vrea ca poziția lui pe teren să fie influențată de prezența pe teren a lui Lionel Messi sau Neymar. De asemenea, Mbappe vrea ca el să execute loviturile de la 11 metri.
În plus, atacantul este iritat de indisciplina din cadrul clubului și le-ar fi cerut șefilor de la PSG să nu le mai acorde privilegii de niciun fel jucătorilor sud-americani de la echipă.
Nu în ultimul rând, Mbappe vrea să se poată lupta pentru cele mai importante trofee puse în joc și nu crede că transferurile unor jucători ca Sergio Ramos, cu foarte multă experiență, dar care sunt aproape de finalul carierei, sunt inspirate. El își dorește realizarea de mutări care să ajute la conturarea unei echipe competitive.
Citește și:

Viitorul lui Mbappe este încă incert

După meciul tur din optimile Champions League dintre PSG și Real Madrid, presa din Spania a anunțat că Mbappe nu a pus încă semnătura pe niciun contract cu formaţia din capitala Spaniei şi, potrivit apropiaţilor săi, e mai degrabă deschis spre oferta venită de la Liverpool.
"Cutremur în cazul viitorului lui Mbappe", e titlul dat de cei de la Sport.es, care notează că Jurgen Klopp a ţinut în ultima perioadă în permanenţă legătura cu francezul, oferindu-i garanţii suplimentare că va putea câştiga trofee pe Anfield.
Din ce susţin spaniolii, francezul ar fi în dubii să meargă la Madrid, nefiind foarte încântat de proiectul de acolo. În schimb, discuţiile avute cu tehnicianul lui Liverpool l-au vrăjit, cei doi având o filosofie similară despre fotbal: "Apropiaţii francezului asigură că nu a semnat nimic cu Real şi au dezvăluit că vârful e foarte atras de Liverpool. Mbappe este destul de nemulţumit de proiectul lui Real și nu vrea să facă un pas înapoi în carieră."
Cu toate astea, vineri, în presa internațională a apărut o informație care ar putea da de gol dorința lui Mbappe cu privire la echipa cu care va semna din vară. Conform SportsKeeda, mama lui Mbappe, Fayza Lamari, îi caută o locuință acestuia în Madrid.
Ea s-ar fi interesat deja de case în Madrid pentru fiul ei, semn clar că acesta va juca, cel mai probabil, la Real, începând cu sezonul viitor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo