Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Leo Messi a găsit înlocuitorul perfect pentru Mbappe la PSG! Al-Khelaifi nici n-a vrut să audă

Irina Aldea

Publicat 25/12/2021 la 09:10 GMT+2

PSG trebuie să caute înlocuitor pentru Mbappe, înainte ca francezul să plece la Real Madrid. Messi e convins că a găsit fotbalistul care să acopere perfect locul lăsat liber de Kylian, însă argentinianul a primit un refuz categoric din partea conducerii de pe Parc des Princes.

Messi - Al-Khelaifi

Credit imagine: Eurosport

PSG va trebui să-și întărească ofensiva, înainte ca Mbappe să plece în Spania. Oricât de mult a muncit Nasser Al-Khelaifi pentru a-i reînnoi contractul starului francez, toate încercările au fost în zadar, iar el va ajunge cel mai probabil pe Bernabeu pe gratis. Viitorul lui va fi la Real Madrid, care va fi rivala lui Mauricio Pochettino din optimile UEFA Champions LEague.
Potrivit El Nacional, Messi a insistat ca Luis Suarez să fie adus pe Parc des Prinesc, în contextul în care ei au o relație foarte bună, uruguayanul fiind dornic să plece de la Atletico Madrid. Pe Wanda Metropolitano, fotbalistul adus de la Barcelona nu mai are o legătură atât de apropiată cu Diego Simeone, motiv pentru care vrea să încerce un alt campionat.

Leo Messi îl vrea pe Luis Suarez la PSG. Al-Khelaifi a spus un "NU" categoric

Ajuns la 34 de ani, Suarez nu are de gând să se retragă și crede că este încă pregătit să joace la cel mai înalt nivel. Din acest motiv și-a contactat agentul pentru a încerca să obțină un transfer la PSG. Suarez a sperat că prezența lui Messi în echipă îl va ajuta să obțină acordul conducerii lui PSG, dar Al-Khelaifi nici nu a vrut să audă de această propunere.
Șefii actualului lider din Ligue 1 vor să acopere plecarea lui Mbappe la Real Madrid cu aducerea unui star mondial, iar Luis Suarez este considerat de către aceștia un fotbalist aflat pe o pantă descendentă, foarte aproape de retragerea din fotbal. În plus, șeicii de la PSG și-au învățat se pare lecția după aducerea lui Ramos pe Parc des Princes, asta pentru că posibilitatea ca Suarez să vină la PSG nu este nici măcar luată în calcul.
Program Premier League Boxing Day 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo