PSG va trebui să-și întărească ofensiva, înainte ca Mbappe să plece în Spania. Oricât de mult a muncit Nasser Al-Khelaifi pentru a-i reînnoi contractul starului francez, toate încercările au fost în zadar, iar el va ajunge cel mai probabil pe Bernabeu pe gratis. Viitorul lui va fi la Real Madrid, care va fi rivala lui Mauricio Pochettino din optimile UEFA Champions LEague.
Potrivit El Nacional, Messi a insistat ca Luis Suarez să fie adus pe Parc des Prinesc, în contextul în care ei au o relație foarte bună, uruguayanul fiind dornic să plece de la Atletico Madrid. Pe Wanda Metropolitano, fotbalistul adus de la Barcelona nu mai are o legătură atât de apropiată cu Diego Simeone, motiv pentru care vrea să încerce un alt campionat.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
IERI LA 06:24

Leo Messi îl vrea pe Luis Suarez la PSG. Al-Khelaifi a spus un "NU" categoric

Ajuns la 34 de ani, Suarez nu are de gând să se retragă și crede că este încă pregătit să joace la cel mai înalt nivel. Din acest motiv și-a contactat agentul pentru a încerca să obțină un transfer la PSG. Suarez a sperat că prezența lui Messi în echipă îl va ajuta să obțină acordul conducerii lui PSG, dar Al-Khelaifi nici nu a vrut să audă de această propunere.
Șefii actualului lider din Ligue 1 vor să acopere plecarea lui Mbappe la Real Madrid cu aducerea unui star mondial, iar Luis Suarez este considerat de către aceștia un fotbalist aflat pe o pantă descendentă, foarte aproape de retragerea din fotbal. În plus, șeicii de la PSG și-au învățat se pare lecția după aducerea lui Ramos pe Parc des Princes, asta pentru că posibilitatea ca Suarez să vină la PSG nu este nici măcar luată în calcul.
https://i.eurosport.com/2021/12/24/3276752.jpg
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
IERI LA 05:17
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
19/01/2022 LA 10:14