PSG are 6 victorii din tot atâtea meciuri disputate în Ligue 1, însă pe Parc des Princes nu e liniște. Aseară, în primul său meci în faţa fanilor parizieni de pe teren propriu, Leo Messi a fost înlocuit cu Hakimi în minutul 76 al meciului dintre Paris Saint-Germain şi Olympique Lyon (2-1), când scorul era 1-1.
Messi a refuzat să dea mâna cu antrenorul la ieșirea de pe teren, foarte supărat că a fost înlocuit, apoi, pe bancă, a fost surprins alături de colegii care-l priveau intrigați. Cu toate acestea, schimbarea făcută de Mauricio Pochettino s-a dovedit a fi inspirată, după ce Icardi a marcat golul victoriei pentru PSG în minutul 90+3 al partidei.
Fotbal
Incredibil cum s-au modificat cotele la Balonul de Aur, după ce "clasamentul" a scăpat pe net
ACUM O ORĂ

De câte ori a fost schimbat Leo Messi în ultimii 11 ani la Barcelona

Jurnaliștii spanioli de la El Mundo Deportivo au scos în evidență o statistică interesantă a celor de la Opta, oferind astfel o explicație pentru reacția lui Messi în momentul în care a fost schimbat cu Hakimi. Mai exact, argentinianul nu este pur și simplu obișnuit să fie scos din teren.
La Barcelona, începând cu luna ianuarie 2010, Messi a fost schimbat doar o dată la fiecare 21,8 meciuri. Mai exact, în acești aproape 11 ani petrecuți la Barcelona, începând cu 2010, Messi a fost titular în 370 de meciuri de campionat, dintre care a fost schimbat de doar 17 ori.
Ligue 1
Zidane, pregătit să-i spună "DA" lui PSG! Ce dorință trebuie să-i îndeplinească Al-Khelaifi
ACUM 20 ORE
Fotbal
Mundo Deportivo: Câștigătorul Balonului de Aur e deja cunoscut! Care ar fi ordinea primilor 10
ACUM O ZI