Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Leo Messi, debut ratat la PSG! De câte ori a fost schimbat în ultimii 11 ani la Barcelona

Irina Aldea

Publicat 20/09/2021 la 16:14 GMT+3

Leo Messi a fost așteptat la PSG de sute de mii de fani în speranța că va produce show meci de meci, însă argentinianul nu s-a adaptat deocamdată, iar aseară a fost scos de pe teren de Mauricio Pochettino în meciul cu Lyon.

Leo Messi

Credit imagine: Getty Images

PSG are 6 victorii din tot atâtea meciuri disputate în Ligue 1, însă pe Parc des Princes nu e liniște. Aseară, în primul său meci în faţa fanilor parizieni de pe teren propriu, Leo Messi a fost înlocuit cu Hakimi în minutul 76 al meciului dintre Paris Saint-Germain şi Olympique Lyon (2-1), când scorul era 1-1.
Messi a refuzat să dea mâna cu antrenorul la ieșirea de pe teren, foarte supărat că a fost înlocuit, apoi, pe bancă, a fost surprins alături de colegii care-l priveau intrigați. Cu toate acestea, schimbarea făcută de Mauricio Pochettino s-a dovedit a fi inspirată, după ce Icardi a marcat golul victoriei pentru PSG în minutul 90+3 al partidei.

De câte ori a fost schimbat Leo Messi în ultimii 11 ani la Barcelona

Jurnaliștii spanioli de la El Mundo Deportivo au scos în evidență o statistică interesantă a celor de la Opta, oferind astfel o explicație pentru reacția lui Messi în momentul în care a fost schimbat cu Hakimi. Mai exact, argentinianul nu este pur și simplu obișnuit să fie scos din teren.
La Barcelona, începând cu luna ianuarie 2010, Messi a fost schimbat doar o dată la fiecare 21,8 meciuri. Mai exact, în acești aproape 11 ani petrecuți la Barcelona, începând cu 2010, Messi a fost titular în 370 de meciuri de campionat, dintre care a fost schimbat de doar 17 ori.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo