7 meciuri și 3 goluri a bifat până acum Leo Messi la PSG. Argentinianul nu s-a adaptat încă la noua echipă, iar Thierry Henry, fostul său coleg de la Barcelona, în perioada 2007 și 2010, a încercat să explice situația în care se află superstarul din echipa lui Mauricio Pochettino. Francezul e de părere că Messi e "izolat" la PSG.
Leo Messi nu mai e jucătorul cheie al trupei din care face parte, așa cum se întâmpla la Barcelona, acolo unde reușea de cele mai multe ori să tragă întreaga echipă după el. În meciul de duminică, argentinianul a avut o evoluție ștearsă, iar parizienii nu au reușit să plece de pe Stade Velodrome decât cu un punct (0-0).
Cupa Mondială FIFA
Edi Iordănescu a dezvăluit cu cine ține la Mondial! Selecționerul l-a taxat pe Cristiano Ronaldo
ACUM 6 ORE

Thierry Henry a dat verdictul: Ce se întâmplă cu Leo Messi la PSG

"Este izolat, atinge mingea puțin. Nu aș spune că este trist, dar izolat. Prefer să joace în centru, mi-e greu să-l văd așa. În centru, poate dicta ritmul. Trebuie să găsim o cale prin care Messi, Mbappe și Neymar să joace împreună. Nu cred că Messi poate face diferența din dreapta, deși nu am datele exacte la nivel tactic. Nu are impact, participă la joc mai rar", a spus Henry pentru Prime Video.
"Messi nu vorbește mult, el vorbește pe teren, cu mingea la picior. Pentru moment, e echipa lui Kylian Mbappe. În special el strălucește, iar mingea merge mai mult către el. La un moment dat, va trebui să existe un singur lider, altfel nu poți juca la aceeași viteză. În echipa asta, sunt prea mulți care conduc", a adăugat Henry.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Lionel Messi i-a speriat pe brazilieni cu forma de la Cupa Mondială! Avertismentul lui Dani Alves
IERI LA 12:33
Cupa Mondială FIFA
Messi a făcut o nouă predicție după ce s-a calificat în sferturi! Echipele care l-au impresionat
IERI LA 19:49