Transferul vehiculat a lui Kylian Mbappe la Real Madrid este din nou subiect central în Franța, chiar înaintea debutului echipei PSG în Liga Campionilor, într-o partidă în deplasare cu Club Brugge, programată azi, de la ora 22:00.
Leonardo, directorul sportiv PSG, a lasat câteva acuzații la adresa celor de la Real Madrid, într-un interviu acordat pentru Canal Plus
"Nu am fost mulțumiți de comportamentul lor. Începerea negocierilor pentru unul dintre cei mai buni jucători din lume în ultima săptămână a ferestrei de transferuri a generat o situație care nu ne-a plăcut. Am fost clari despre poziția noastră, în legătură cu oferta primită. Nu a fost suficient, au oferit mai puțin decât ceea ce am plătit. Ultima ofertă despre care au vorbit nu a venit niciodată. Nu poți organiza o piață de transferuri timp de două, trei sau patru luni și să-ți schimbi planurile așa", a declarat Leonardo.
Ligue 1
Mbappe a spus de ce în 2021 a vrut să plece la Real, iar acum a refuzat! Cu ce alt club a negociat
24/05/2022 LA 04:56

Leonardo: "Messi, Neymar și Mbappe nu formează un trident la care să te uiți doar un an"

După această declarație, oficialul parizienilor a susținut că nu îl vede pe Mbappe plecând la sfârșitul acestui sezon: "Nimeni nu se gândește la viitorul Paris Saint-Germain fără Kylian. Relația lui cu clubul este profundă. De aceea nu ne gândim la altceva. Kylian reprezintă multe lucruri pentru noi. Nu numai pentru că el este francez sau unul dintre cei mai buni jucători din lume. Are și un mod de a fi care ne place, le place tuturor".
https://i.eurosport.com/2021/08/31/3210244.jpg
În finalul discursului, Leonadro a susținut că Messi, Neymar și Mbappe nu formează un trident la care să te uiți doar un an. "Cred că sunt foarte complementari, fiecare este numărul unu în caracteristicile lor. Nu văd o gelozie între ei", a adugat directorul sportiv al PSG.

PSG își premite să-i ofere un salariu astronomic lui Mbappe

Campioana Franței își permite să fie extrem de flexibilă când vine vorba de salariul lui Mbappe, iar Real nu poate concura sub nicio formă la acest capitol. Evident, azi Kylian e limpede că își dorește să ajungă la Madrid, dar o ofertă uriașă a francezilor, dublată de o eventuală primă de instalare, ar putea să îl facă să se răzgândească.
Clubul lucrează la o nouă ofertă, care, în mod normal, ar trebui să fie imposibil de refuzat. În prezent, Mbappe câştigă 566.000 dolari/săptămână (477.000 de euro). Ca atare, într-un an, vârful lui PSG câştigă aproape 23 de milioane de euro, conform angajamentului scadent în 2022. PSG îi va oferi un salariu brut de peste 100 de milioane, astfel că banii care vor ajunge în conturile campionului mondial vor depăşi 50 de milioane de euro în fiecare din anii de contract aferenţi noii înţelegeri.
Ligue 1
Mbappe a dat cărțile pe față! Cum a răspuns acuzațiilor că a rămas la PSG doar pentru bani
24/05/2022 LA 04:27
Ligue 1
"Real i-ar fi dat un salariu mai mare!" Anunțul incredibil al lui Al-Khelaifi + Mesajul lui Mbappe
23/05/2022 LA 15:16