Kylian Mbappe nu a acceptat deocamdată ofertele de prelungire a contractului cu PSG, iar odată cu trecerea timpului e tot mai clar că francezul vrea să plece în vară, Real Madrid fiind cea mai probabilă destinație a sa.
PSG face eforturi mari pentru a-l convinge pe starul echipei să semneze un nou acord, iar presa din Hexagon a scris zilele trecute despre o ofertă ireală pe care atacantul o are pe masă, care prevede un bonus de loialitate de 100 de milioane de €.

Leonardo: "Ultimul lucru despre care vom discuta vor fi banii"

Fotbal
Kylian Mbappe a anunțat decizia de a continua la PSG printr-un mesaj pe Whatsapp
ACUM 18 ORE
Leonardo, Directorul Sportiv al parizienilor, a vorbit din nou despre situația lui Mbappe și a infirmat zvonurile despre ultima ofertă făcută jucătorului, spunând că nu banii sunt importanți în cadrul negocierilor. Brazilianul speră că atacantul va alege în cele din urmă să continue pe Parc de Princes.
"Nu există nicio ofertă concretă. Ultimul lucru despre care vom discuta vor fi banii. Kylian are o valoare atât de mare încât banii sunt o problemă secundară. Cred că va dura două minute să cădem de acord la aspectul financiar.
Nu pot să spun în procente ce șanse sunt să-și prelungească contractul, dar atâta timp cât nu a semnat cu alt club vom face tot posibilul să-l păstrăm. E și o chestiune de sentimente. Jucătorii francezi au ca scop să joace în străinătate. Nu întâmplător în echipa campioană mondială din 1998 majoritatea fotbaliștilor jucau în străinătate.În 2018, Kylian a fost singurul dintre primii 11 care juca în Ligue 1. Pogba și Griezmann nu au jucat niciodată în Ligue 1, Zidane și-a petrecut cea mai mare parte a carierei în străinătate. Dar la acel moment nu exista niciun club de dimensiunea lui PSG.
Noi nu suntem un club care să vândă. Cred că Mbappe a gândit bine lucrurile. Sentimentul pe care l-am avut sâmbătă pe stadion a fost magnific. Se creează o emulație în jurul lui. Nu vreau să fiu răutăcios, dar alte cluburi nu au fanii pe care îi are PSG. Asta poate conta enorm.", a spus Leonardo, citat de As.com.
Citește și:
În presa internațională s-a speculat că unul dintre motivele pentru care Mbappe vrea să plece este faptul că s-a simțit neglijat după venirea lui Messi, fiind mereu în umbra argentinianului. Leonardo a spus că nu se pune problema de așa ceva în cadrul clubului și a insistat că Mbappe este cel mai bun jucător din lume la ora actuală: "Nu a fost neglijat. Există o realitate: Kylian este cel mai bun jucător din lume astăzi. Messi a fost întotdeauna la un nivel ridicat și continuă să fie, dar este normal sa vina oameni care, încetul cu încetul, schimbă lucrurile. Nu este vorba de a judeca cine este mai bun. Un jucător are 23 de ani, celalalt 34".
Ligue 1
Eurosport Spania a făcut anunțul: Mbappe rămâne la PSG! Cifrele unei afaceri cum n-a mai fost alta
20/05/2022 LA 10:25
Ligue 1
Cât de afectată va fi PSG dacă Mbappe va decide să plece din Franța! "Mă iau durerile de stomac"
19/05/2022 LA 04:20