Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Leonardo, dezvăluiri de ultimă oră despre negocierile cu Mbappe: "Nu vreau să fiu răutăcios"

Nicu Savin

Publicat 03/03/2022 la 11:08 GMT+2

Leonardo, directorul sportiv al lui PSG, a oferit un interviu pentru L'Equipe, în care a abordat subiectul negocierilor cu Mbappe. Brazilianul susține că PSG speră ca atancatul să-și prelungească înțelegerea cu parizienii și a trimis câteva săgeți către cluburile care îl doresc pe starul francez.

Kylian Mbappé insieme a Leonardo, direttore sportivo del PSG

Credit imagine: Getty Images

Kylian Mbappe nu a acceptat deocamdată ofertele de prelungire a contractului cu PSG, iar odată cu trecerea timpului e tot mai clar că francezul vrea să plece în vară, Real Madrid fiind cea mai probabilă destinație a sa.
PSG face eforturi mari pentru a-l convinge pe starul echipei să semneze un nou acord, iar presa din Hexagon a scris zilele trecute despre o ofertă ireală pe care atacantul o are pe masă, care prevede un bonus de loialitate de 100 de milioane de €.

Leonardo: "Ultimul lucru despre care vom discuta vor fi banii"

Leonardo, Directorul Sportiv al parizienilor, a vorbit din nou despre situația lui Mbappe și a infirmat zvonurile despre ultima ofertă făcută jucătorului, spunând că nu banii sunt importanți în cadrul negocierilor. Brazilianul speră că atacantul va alege în cele din urmă să continue pe Parc de Princes.
"Nu există nicio ofertă concretă. Ultimul lucru despre care vom discuta vor fi banii. Kylian are o valoare atât de mare încât banii sunt o problemă secundară. Cred că va dura două minute să cădem de acord la aspectul financiar.
Nu pot să spun în procente ce șanse sunt să-și prelungească contractul, dar atâta timp cât nu a semnat cu alt club vom face tot posibilul să-l păstrăm. E și o chestiune de sentimente. Jucătorii francezi au ca scop să joace în străinătate. Nu întâmplător în echipa campioană mondială din 1998 majoritatea fotbaliștilor jucau în străinătate.În 2018, Kylian a fost singurul dintre primii 11 care juca în Ligue 1. Pogba și Griezmann nu au jucat niciodată în Ligue 1, Zidane și-a petrecut cea mai mare parte a carierei în străinătate. Dar la acel moment nu exista niciun club de dimensiunea lui PSG.
Noi nu suntem un club care să vândă. Cred că Mbappe a gândit bine lucrurile. Sentimentul pe care l-am avut sâmbătă pe stadion a fost magnific. Se creează o emulație în jurul lui. Nu vreau să fiu răutăcios, dar alte cluburi nu au fanii pe care îi are PSG. Asta poate conta enorm.", a spus Leonardo, citat de As.com.
Citește și:
În presa internațională s-a speculat că unul dintre motivele pentru care Mbappe vrea să plece este faptul că s-a simțit neglijat după venirea lui Messi, fiind mereu în umbra argentinianului. Leonardo a spus că nu se pune problema de așa ceva în cadrul clubului și a insistat că Mbappe este cel mai bun jucător din lume la ora actuală: "Nu a fost neglijat. Există o realitate: Kylian este cel mai bun jucător din lume astăzi. Messi a fost întotdeauna la un nivel ridicat și continuă să fie, dar este normal sa vina oameni care, încetul cu încetul, schimbă lucrurile. Nu este vorba de a judeca cine este mai bun. Un jucător are 23 de ani, celalalt 34".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo