Gigantul PSG este unul dintre cele mai bogate cluburi din lume. Au cheltuit sume spectaculoase pentru a obține semnăturile unora dintre cei mai prolifi fotbaliști ai ultimilor ani, precum și pentru salariile jucătorilor. Acum au o echipă de vis, cu Messi, Neymar și Mbappe în ofensivă, deși Mbappe ar putea pleca la Real Madrid.
Chiar și așa, PSG este una dintre cele mai puternice echipe de fotbal în acest moment, dacă nu chiar cea mai puternică, având în vedere fotbaliștii pe care-i are Pochettino în lot. Cu toate acestea, acum este oficial: Ligue 1 nu mai este în primele 5 ligi ale lumii. Liga portugheză, Primeira Liga i-a depășit și ocupă acum poziția a 5-a.
https://i.eurosport.com/2021/08/26/3207177.png
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
ACUM 9 ORE

Ligue 1, "campionatul fermierilor"? Leo Messi nu mai joacă într-unul dintre cele mai puternice campionate din lume

Actualizarea clasamentului celor mai puternice 5 campionate din lume se traduce prin faptul că acum, Leo Messi, Sergio Ramos sau Neymar nu vor avea șansa de a evolua într-una dintre cele mai bune ligi din lume. Aceștia își vor desfășura activitatea în afara primelor 5 ligi din lume, probabil pentru prima dată în carieră.
Clasamentul celor mai bune campionate din lume este provizoriu și va conta pentru repartizarea locurilor în cupele europene pentru sezonul 2023-2024. România, de pildă, ocupă în această ierarhie locul 25. Acum, francezii speră ca vedetele din echipa lui PSG să ridice valoarea campionatului, iar alte formații ca Lille sau OL să se descurce admirabil în cupele europene.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
ACUM 12 ORE
Liga
Primul antrenor care îi întoarce spatele Barcelonei: "E amuzant pentru voi, nu și pentru mine"
ACUM 15 ORE