Partida trebuia să înceapă la 22:00, dar a startul a fost amânat cu o oră, până când spiritele s-au calmat. Meciul nu a început la timp și din cauza pagubelor provocate de fani la plasele de poartă și la sistemul VAR.
https://i.eurosport.com/2021/10/22/3241369.jpg
Chiar în momentul în care fotbaliștii se pregăteau să iasă de la cabine, gazonul a fost asediat cu materiale pirotehnice. Au fost câțiva fani care au pătruns inclusiv pe teren.
Ligue 1
Messi, distrus de un fost câștigător al Balonului de Aur:"Dacă va câștiga, trofeul se va devaloriza"
ACUM 11 ORE
Toate aceste incidente pe Stadionul Geoffroy-Guichard au fost cauzate de situația echipei din clasament, ultimul loc, cu 4 puncte. Iar antrenorul Claude Puel a fost considerat principalul vinovat pentru actuala situație. "Puel. Demisia!" și "Ne dorim o echipă demnă de publicul său ", au fost printre mesajele afișate de fani.
Joi, înaintea conferinței de presă a lui Claude Puel, cele trei grupări principale de ultrași din Saint-Etienne atârnaseră pe grilajele bazei de pregătire un banner prin care îl amenințau pe antrenorul Verzilor: "Puel, tu ai 24 de ore să demisionezi".
https://i.eurosport.com/2021/10/22/3241376.jpg

Campionatul Franței, dominat de incidente

Tot în acest sezon, partida Nice – Marseille a fost suspendată, după ce fanii gazdelor au aruncat cu diverse obiecte în Payet, inclusiv cu o sticlă care l-a lovit în spate. Jucătorul a aruncat-o înapoi spre fani și de aici a rezultat un adevărat război. Echipa gazdă a și fost penalizată cu un punct.
Un alt joc cu incidente a fost la Lens – Lille, când fanii celor două echipe s-au bătut la pauză. Reluarea întâlnirii a fost întârziată minute bune. Bătaie a fost și la Angers – Marseille, dar în acest caz incidentele au fost după terminarea jocului. Altercațiile au fost tot între fani.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Ligue 1
Neymar a aflat cât va lipsi de pe teren, după accidentarea suferită în meciul cu St. Etienne
ACUM 13 ORE
Ligue 1
Fanii Realului vor fi furioși! Sergio Ramos îl susține pe Messi în cursa pentru Balonul de Aur 2021
IERI LA 21:20