PSG încă își caută cea mai bună versiune, ținând cont de numele care se află în echipă. Trupa lui Pochettino este lider detașat în Ligue 1, cu 59 de puncte după 24 de etape, cu 16 mai mult față de Marseille, ocupanta locului 2, care are un meci mai puțin.
Totuși, obiectivul principal este câștigarea UEFA Champions League, iar Pochettino se bazează pe calitățile argentinianului.
"Leul este un geniu, un jucător ieșit din comun. Este unul dintre acei jucători care apar odată la 100 de ani. Toată contribuția lui la echipă a fost incredibilă, dincolo de contextul venirii sale, și-a păstrat calmul mereu”, a adăugat Pochettino, pentru ole.com.
Ligue 1
Mbappe a spus de ce în 2021 a vrut să plece la Real, iar acum a refuzat! Cu ce alt club a negociat
IERI LA 04:56
Chiar dacă Messi nu a impresionat la PSG, Pochettino este convins că acesta se află în cel mai bun moment al carierei sale.

Pochettino are încredere în Messi: "Se află în cel mai bun moment al carierei sale"

PSG a învins-o greu pe Rennes, în ultimul meci din campionat, scor 1-0, datorită golului înscris de Kylian Mbappe. Lionel Messi a oferit pasa decisivă, însă prestațiile argentinianului mai degrabă au dezamăgit în tricoul francezilor.
Acesta a punctat de 7 ori în acest sezon, însă acest lucru nu-l îngrijorează pe antrenorul său: "Messi se află în cel mai bun moment al carierei sale. A ajuns la o maturitate incredibilă. Nu am nicio îndoială că va arăta cea mai bună versiune a lui.
Toată lumea îl cunoaște pe Messi. A jucat 20 de ani în Spania, la Barcelona. Vrea să câștige tot, chiar și la antrenament. Acest lucru este implementat în ADN-ul lui", a precizat tehnicianul lui PSG.
CITEȘTE ȘI:
Pochettino a comentat inclusiv situația lui Kylian Mbappe, care se află pe picior de plecare de la PSG: "Este un băiat inteligent, matur, cu o capacitate extraordinară de analiză și el știe cel mai bine ce are de făcut pentru binele carierei sale. Este înconjurat de oameni care îi oferă cele mai bune sfaturi. Îl văd calm, concentrat să dea totul pentru PSG. Trebuie respectată orice decizie va lua", a spus Pochettino, pentru sursa citată.
Golul lui Messi din meciul cu Lille, din etapa trecută, a fost primul marcat de acesta în 2022 și al doilea reușit în tricoul lui PSG în Ligue 1.
În urma victoriei cu Rennes de aseară, PSG ajunge la 59 de puncte, fiind în continuare lider detașat în clasamentul din Ligue 1. De cealaltă parte, Rennes a rămas, cu 37 de puncte, pe locul 5.
În următoarea etapă din Ligue 1, PSG va juca pe terenul lui Nantes, pe 19 februarie, iar Rennes va primi vizita celor de la Troyes. Până la meciul din a 25-a etapă a campionatului Franței, echipa lui Pochettino va juca marți, de la ora 22:00, pe teren propriu, în compania celor de la Real Madrid, într-o partidă din optimile Champions League.
Ligue 1
Mbappe a dat cărțile pe față! Cum a răspuns acuzațiilor că a rămas la PSG doar pentru bani
IERI LA 04:27
Ligue 1
"Real i-ar fi dat un salariu mai mare!" Anunțul incredibil al lui Al-Khelaifi + Mesajul lui Mbappe
23/05/2022 LA 15:16