Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lionel Messi dă verdictul cine ar trebui să câștige Balonul de Aur în 2022

Andrei Nicolae

Publicat 31/05/2022 la 17:44 GMT+3

Superstarul argentinian a câștigat de șapte ori trofeul. El a declarat că destinația Balonului de Aur din acest an este deja clară: Karim Benzema.

Leo Messi con la Selección

Credit imagine: Getty Images

În noiembrie 2021, Messi a obținut al șaptelea Balon de Aur, un nou record. Decizia de a-i acorda argentinianului trofeul a stârnit la data respectivă multe controverse. Actualul jucător de la PSG i-a avut alături de el pe podium pe Robert Lewandowski și Jorginho.
Polonezul a primit ceva mai târziu premiul FIFA, de cel mai bun jucător al anului 2021.
Lionel Messi nu crede că va exista o dezbatere similară și în acest an. Argentinianul este de părere că învingătorul din 2022 este deja clar. Benzema, atacantul lui Real Madrid care s-a clasat pe locul patru la voturile de anul trecut, este mare favorit datorită faptelor sale din La Liga și Liga Campionilor.

Lionel Messi: "Cred că nu există îndoieli, este foarte clar că Benzema a avut un an spectaculos"

Superstarul de la PSG a declarat pentru TyC Sports când a fost întrebat despre cine va încasa Balonul de Aur: "Cred că nu există îndoieli, este foarte clar că Benzema a avut un an spectaculos și a ajuns să-și cimenteze poziția cu câștigarea Ligii Campionilor. A fost fundamental în optimile de finală, în toate meciurile. Cred că nu există îndoieli anul acesta."
Karim Benzema a marcat 44 de goluri în toate competițiile pentru Real Madrid în sezonul 2021/22. Atacantul francez a înscris nu mai puțin de 10 goluri în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor, cu PSG, Chelsea și Manchester City. În manșa retur cu PSG și în turul cu Chelsea, el a realizat câte un hattrick.
În total, atacantul a marcat 15 goluri în Liga Campionilor în doar 12 meciuri și a fost numit jucătorul sezonului în această competiție.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo