Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lionel Messi, de nerecunoscut în Ligue 1! Ce note incredibil de mici a primit după meciul cu Lille

Bianca Dumitru

Publicat 30/10/2021 la 09:34 GMT+3

Lionel Messi a fost titular în meciul dintre PSG și Lille, evoluând doar o repriză în care nu a reușit nimic spectaculos. Francezii l-au taxat pentru jocul șters și i-au acordat note cuprinse între 2,5 și 4,5.

Lionel Messi in PSG - Lille

Credit imagine: Getty Images

PSG a primit vineri seară vizita celor de la Lille, într-un meci din a 12-a etapă a Ligue 1. Echipa lui Mauricio Pochettino a fost condusă la pauză cu scorul de 0-1, după reușita lui Jonathan David din minutul 31, însă parizienii au reușit să obțină victoria, Marquinhos (74') și Di Maria (88') înscriind pentru al 10-lea succes din acest sezon.
Lionel Messi a fost titular la PSG, însă nu a reușit să impresioneze. Argentinianul a avut o prestație slabă, iar jurnaliștii francezi l-au taxat dur, acordându-i note foarte mici. Cei de la FootMercato l-au notat cu 2,5, punctând că fostul star al Barcelonei este incapabil să înscrie în campionatul Franței: "A fost de nerecunoscut în rolul de număr 9 fals. A ratat aproape tot ce a încercat și râmâne la zero goluri marcate în Ligue 1."
În plus, site-ul ParisFans i-a dat nota 3, scriind despre absența lui Messi pe teren: "I-am fi putut ierta absența din jocul defensiv dacă aportul său ofensiv ar fi fost mai interesant, însă Messi a fost un jucător absent."
Cea mai mare notă primită de fotbalistul argentinian a fost acordată de cei de la publicația SoFoot, care l-au notat cu 4,5.

De ce a fost scos Messi de pe teren după 45 de minute

Lionel Messi a evoluat împotriva celor de la Lille doar 45 de minute. Argentinianul a avut unele probleme fizice înainte de meciul din a 12-a etapă a campionatului Franței, iar asta l-a determinat pe Mauricio Pochettino să-l schimbe la pauză.
După meci, antrenorul a declarat că Messi a fost înlocuit din motive de "precauție", pentru ca problemele musculare cu care s-a confruntat în ultimele zile să nu se agraveze, și a spus că fotbalistul "va fi disponibil pentru următorul meci", cel din a patra etapă a grupelor Champions League.
PSG urmează să joace miercuri, de la ora 22:00, pe terenul celor de la RB Leipzig. Francezii sunt în acest moment lideri în grupa A, cu 7 puncte, în timp ce nemții ocupă ultima poziție a clasamentului, nereușind să obțină niciun punct în primele 3 etape ale grupelor.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în etapa a 10-a din Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo