Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lionel Messi, deranjat de criticile presei din Franța! Argentinianul s-a plâns colegilor de la PSG

Alex Masgras

Publicat 02/03/2022 la 14:46 GMT+2

Lionel Messi a fost criticat în presa franceză pentru prestațiile sale din acest sezon la PSG, iar nota primită după partida tur cu Real Madrid din Champions League a fost picătura care a umplut paharul pentru argentinian.

Lionel Messi (PSG) face au Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi este deranjat de criticile presei franceze. Ajuns vara trecută la PSG, după ce nu a putut să își prelungească contractul cu Barcelona, argentinianul a avut un sezon sub așteptări pe Parc des Princes. În Ligue 1, Messi a marcat doar două goluri, iar presa din hexagon nu a ratat ocazia să îl critice pe fostul jucător al Barcelonei.
După partida tur din optimile Champions League cu Real Madrid, câștigată de parizieni cu 1-0, grație golului din prelungiri marcat de Mbappe, publicația L’Equipe i-a acordat lui Messi nota 3 pentru prestația sa din urmă cu două săptămâni, cea mai mică notă din echipa lui Mauricio Pochettino.
Toate aceste critici îl deranjează pe Messi, care s-a plâns colegilor de la PSG pentru modul în care este tratat de către presa franceză, potrivit Le Parisien. Argentinianul consideră că toate aceste critici sunt nedrepte față de el, în condițiile în care nu s-a pregătit înaintea sezonului, a fost accidentat și a avut și Covid, de când a sosit în Franța.
"E trist să îl vezi așa. În duelurile unu la un, a suferit un impact. A doua repriză a fost ceva mai bună, a oferit câteva pase bune. Dar recordul său este tras în jos de încercări ratate sau blocate, plus penalty-ul ratat. Acest Messi este îngrijorător", scria L’Equipe despre prestația lui Messi din meciul cu Real Madrid.
Chiar dacă în Ligue 1 a marcat doar două goluri, Messi a reușit să marcheze mai mult în partidele din faza grupelor, iar în campionatul intern a reușit și mai multe pase decisive. În acest sezon, în 23 de partide în toate competițiile, Messi a înscris 7 goluri și a oferit 11 pase de gol.
Citește și:

Lionel Messi spune că se simte bine la PSG

În ciuda criticilor venite din presa franceză, Lionel Messi a declarat că se simte foarte bine la Paris. Argentinianul a oferit un interviu pentru site-ul oficial al clubului după partida cu Real Madrid și a declarat că este fericit la PSG:
"Ei bine, pe Di Maria, pe Neymar, îi cunosc deja de la echipa națională, pe Ney din trecut, am jucat împreună la Barcelona. Pe Kylian nu îl cunoșteam în teren sau în afara lui și cu timpul, începem să ne cunoaștem unul pe celălalt mult mai bine, în special pe teren, pentru a colabora cât mai bine și să vedem cum ne simțim cât mai confortabil.
În mod clar, e plăcut să împarți terenul cu cei mai buni, am fost norocos să fac asta pentru mult timp la Barcelona, am avut norocul să joc întotdeauna cu cei mai buni, acum fac asta la Paris. Sunt fericit, dornic să fac asta în continuare", a declarat Messi.
Leo Messi celebrando un gol con el PSG
În plus, Lionel Messi a vorbit și despre cum i se pare atmosfera de pe Parc des Princes și s-a arătat încântat de devotamentul fanilor care merg întotdeauna la stadion în număr foarte mare, încurajându-și suporterii pe toată durata partidelor.
"Este un stadion extrem de special pentru modul în care oamenii trăiesc meciul, pentru cum cântă pentru 90 de minute. Am avut deja parte de această experiență când am venit din postura de rival, am venit de multe ori cu Barcelona.
Acum să trăiesc asta în fiecare săptămână e ceva frumos. Se simte pentru că îi auzi, nu se opresc pentru un minut, cântă în continuu. Explozia unui gol, e un stadion închis. A fost extrem de frumos acel moment", a conchis argentinianul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo