Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lionel Messi este "cel mai bun din lume"! Verdictul unui fost antrenor al starului de la PSG

Bianca Dumitru

Publicat 25/03/2022 la 15:04 GMT+2

Un fost antrenor secund al echipei naționale a Argentinei a vorbit despre Lionel Messi și despre momentul în care acesta a fost huiduit de suporterii lui PSG, spunând că fotbalistul este în continuare "cel mai bun din lume".

Lionel Messi is currently away on international duty with Argentina

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi se pregătește în aceste zile alături de echipa națională a Argentinei, pentru meciurile cu Venezuela și Ecuador din calificările la turneul final al Cupei Mondiale din Qatar. Fotbalistul de 34 de ani trece printr-o perioadă dificilă, la jumătatea acestei luni fiind huiduit de suporterii lui PSG, ca urmare a eliminării din optimile Champions League.
Messi, transferat vara trecută de la Barcelona pe Parc des Princes, a reușit doar 7 goluri în acest sezon și și-a atras numeroase critici pentru că nu a reușit să strălucească așa cum o făcea pe Camp Nou.
Fostul antrenor secund al echipei naționale a Argentinei, Claudio Gugnali, a oferit un interviu exclusiv pentru Eurosport Franța, în care a comentat situația în care a fost pus Lionel Messi la meciul dintre PSG și Bordeaux, când a fost huiduit de fanii parizienilor.
Claudio Gugnali a spus că este convins că fotbalistul a resimțit puternic acea "lovitură" încasată din partea suporterilor, el fiind oricum foarte critic cu sine însuși, și a caracterizat gestul suporterilor drept o "lipsă de respect".
"M-am uitat la început la meciul cu Bordeaux, dar nu l-am putut viziona până la final, a trebuit să schimb canalul. Pentru mine, a fost o lipsă de respect (n.r. atitudinea suporterilor) pentru că Messi este, în continuare, cel mai bun jucător din lume.
Nimeni nu putea să fie mulțumit de o astfel de situație, mai ales el. Este foarte critic cu privire la evoluțiile și rezultatele sale", a declarat Gugnali.
Citește și:

"Victoria din Copa America l-a eliberat!"

Fostul tehnician al naționalei Argentinei a vorbit, printre altele, și despre ce a însemnat pentru Lionel Messi victoria din Copa America și a făcut o comparație între fotbalistul care era în 2014 și cel care este în prezent.
"Îmi este greu să fiu imparțial. Am avut norocul să-l antrenez și păstrez o relație foarte apropiată cu el. Nu l-am văzut niciodată jucând rău. Dar, la urma urmei, este doar un om. El nu ne poate salva întotdeauna pe toți.
Faptul că a câștigat Copa America l-a eliberat. Avea o datorie față de echipa națională, așa că victoria i-a dat o mare emoție. Asta ajută echipa acum, deoarece atmosfera din jurul naționalei este foarte liniștită și favorabilă. Este o veste bună pentru Argentina.
Sunt doi Messi diferiți (n.r. cel din 2014 vs. cel din prezent). Vârsta este inevitabilă. Cred că este mult mai inteligent pe teren acum, se gândește mai mult la echipă, se gândește mai mult la tactică. Pentru mine, el pregătește jocurile mai bine acum decât obișnuia înainte", a adăugat Gugnali pentru Eurosport Franța.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo