Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lionel Messi face istorie în Ligue 1, chiar și într-un sezon în care nu a convins la PSG

Andrei Nicolae

Publicat 10/04/2022 la 17:43 GMT+3

Starul argentinian a devenit primul jucător din istoria competiției care a oferit câte trei pase decisive în două meciuri din același sezon.

Kylian Mbappé et Lionel Messi fêtent un but lors de Clermont - PSG en Ligue 1

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi începe să-și pună amprenta și la PSG, deși sezonul a fost departe de așteptările fanilor. Cea mai mare dezamăgire a fost eliminarea echipei pariziene din Liga Campionilor/
După un început de sezon complicat din cauza sosirii târzii la PSG, a deplasărilor constante în America de Sud pentru calificările cu Argentina și, mai ales, a lipsei de continuitate la Paris, Messi are un final de sezon destul de calm.

Lionel Messi este al doilea cel mai bun pasator al sezonului

Sâmbătă seara, în partida Clermont – PSG 1-6, jucătorul argentinian a stabilit o performanță fără precedent. El a devenit primul jucător din istoria campionatului francez care a oferit câte trei pase decisive în două meciuri diferite. Prima reușită a fost contabilizată pe 28 noiembrie 2021 împotriva Saint-Etienne, iar a doua a venit sâmbătă , în jocul din cadrul etapei a 31-a.
Lionel Messi a devenit al doilea cel mai bun pasator din Ligue 1 în acest sezon, după Kylian Mbappe. Francezul are un assist în plus, 14 vs 13.
Câștigătorul Balonului de Aur în șapte ocazii pare că se simte din ce în ce mai confortabil la PSG. În ciuda eliminării premature din Liga Campionilor, Messi va încerca să încheie sezonul în cel mai bun mod posibil.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo