Lionel Messi începe să-și pună amprenta și la PSG, deși sezonul a fost departe de așteptările fanilor. Cea mai mare dezamăgire a fost eliminarea echipei pariziene din Liga Campionilor/
După un început de sezon complicat din cauza sosirii târzii la PSG, a deplasărilor constante în America de Sud pentru calificările cu Argentina și, mai ales, a lipsei de continuitate la Paris, Messi are un final de sezon destul de calm.
Ligue 1
Oferta de ultimă oră pe care PSG i-a făcut-o lui Mbappe! Salariul record promis francezului
ACUM 16 ORE

Lionel Messi este al doilea cel mai bun pasator al sezonului

Sâmbătă seara, în partida Clermont – PSG 1-6, jucătorul argentinian a stabilit o performanță fără precedent. El a devenit primul jucător din istoria campionatului francez care a oferit câte trei pase decisive în două meciuri diferite. Prima reușită a fost contabilizată pe 28 noiembrie 2021 împotriva Saint-Etienne, iar a doua a venit sâmbătă , în jocul din cadrul etapei a 31-a.
Lionel Messi a devenit al doilea cel mai bun pasator din Ligue 1 în acest sezon, după Kylian Mbappe. Francezul are un assist în plus, 14 vs 13.
Câștigătorul Balonului de Aur în șapte ocazii pare că se simte din ce în ce mai confortabil la PSG. În ciuda eliminării premature din Liga Campionilor, Messi va încerca să încheie sezonul în cel mai bun mod posibil.
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
IERI LA 06:19
Ligue 1
Încă un indiciu că Mbappe va pleca la Real! PSG a pus ochii pe 3 fotbaliști care să-i ia locul
15/05/2022 LA 17:27