Messi are dureri la genunchi şi la coapsă, dar "va merge la naţională" pentru meciurile cu Uruguay şi Brazilia, a indicat Pochettino într-o conferinţă de presă. "Va pleca la naţionala Argentinei şi vom vedea dacă poate să joace", a spus tehnicianul. Cele două jocuri din preliminariile Cupei Mondiale 2022 sunt programate pe 12, respectiv 16 noiembrie.
Meciul de la Bordeaux va fi al patrulea pe care atacantul de 34 de ani îl ratează din cauza unei accidentări după transferul la PSG. La sfârşitul lui septembrie, el nu a putut evolua împotriva lui Metz şi Montpellier din pricina unei contuzii la genunchiul stâng.
Cu câteva minute înaintea conferinţei de presă a lui Pochettino, PSG a indicat într-un comunicat că Messi a continuat vineri tratamentul la centrul de antrenament al clubului, pentru "durerile la genunchi şi jena la ischiogambieri".
Ligue 1
Dimitri Payet intră în istoria Ligue 1. A reușit ceea ce nimeni nu a putut în 92 de ani
08/10/2022 LA 20:41
Argentinianul nu a călătorit alături de coechipierii săi pentru întâlnirea cu RB Leipzig (2-2) din Liga Campionilor.
Potrivit presei din Spania, Messi nu se confruntă doar cu dureri musculare, ci are probleme și la genunchi, resimțind încă intrarea dură al cărei protagonist a fost în septembrie, în timpul partidei dintre Argentina și Venezuela.
Astfel, pentru a se recupera cât mai repede, fostul căpitan al Barcelonei s-a întoars în Spania, pentru a merge la clinica din Madrid la care s-a tratat în 2015, când a suferit o ruptură de ligamente la genunchiul stâng.

Lionel Messi încă nu a arătat mare lucru la PSG în Ligue 1

Strălucirea cu care Messi a obișnuit lumea a devenit acum o presiune pe sine însuși, deoarece toți se așteaptă ca el "să facă minuni" și la PSG, așa cum făcea odinioară la Barcelona. Francezii sunt pretențioși, iar răbdarea acestora cu Messi pare să fie la limită.
Printre valuri de ironii și critici, fotbalistul și-a găsit și un susținător. Javier Pastore a vorbit despre situația lui Lionel Messi pe Parc des Princes. Fostul fotbalist al parizienilor a spus că se aștepta ca lui Leo să nu-i fie foarte ușor după despărțirea de Barcelona, dar s-a arătat convins că argentinianul va juca din ce în ce mai bine, urmând a reveni la forma care l-a consacrat din a doua parte a acestui sezon.
"Nu sunt surprins că debutul în Ligue 1 este dificil, e normal, e prima dată când schimbă clubul. Eu am trecut prin două schimbări de mediu înainte să ajung în Franța. M-am mutat de la Cordoba la Buenos Aires, iar de acolo la Palermo.
E ceva nou pentru el. Colegii sunt noi, sunt unii pe care nu îi cunoștea, este într-un campionat pe care nu îl cunoștea, joacă împotriva unor echipe cărora nu a mai jucat.
Are nevoie de timp să se adapteze. Însă are calitate, în Champions League arată că e mereu prezent pentru că e o competiție pe care o cunoaște, cu jucători pe care i-a întâlnit deja în diferite rânduri. Îl vom vedea pe adevăratul Messi în a doua parte a campionatului", a declarat Javier Pastore pentru beIN Sports.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Sursa: Agerpres
https://i.eurosport.com/2021/11/01/3246924.jpg
Ligue 1
Cel mai rapid gol din istoria Ligue 1, sub lupa experților Eurosport Franța în 4 pași
22/08/2022 LA 17:45
Ligue 1
Rareș Ilie a vorbit despre adaptarea sa în Franța. Cum a caracterizat românul mediul de la Nice
05/08/2022 LA 18:55