Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lionel Messi știe unde va juca în următorul sezon! Anunțul presei din Spania

Bianca Dumitru

Publicat 21/04/2022 la 11:25 GMT+3

Lionel Messi nu a strălucit în acest sezon la PSG, dar nu are de gând să plece de pe Parc des Princes. Potrivit presei din Spania, argentinianul nu se va despărți de parizieni la finalul actualei stagiuni, urmând a-și duce contractul la bun sfârșit.

Leo Messi (PSG)

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi s-a despărțit vara trecută de Barcelona, semnând cu PSG. Argentinianul s-a mutat la Paris cu toată familia, dar pare că nu a reușit să se acomodeze în Franța, iar jurnaliștii din Spania au scris la începutul lunii februarie că fotbalistul nu este fericit, prezentând și câteva dintre motivele pentru care fostul decar al catalanilor nu a reușit să strălucească în tricoul celor de la PSG.
Presa internațională a vorbit mult despre posibilitatea ca Messi să se întoarcă la Barcelona. Se pare, însă, că argentinianul ar fi luat decizia de a rămâne pe Parc des Princes încă un sezon, urmând a-și duce înțelegerea la bun sfârșit.
Jurnaliștii de la Mundo Deportivo au scris că fostul decar al catalanilor, care are contract cu PSG până la finalul sezonului 2022/23, a ajuns la un acord cu șefii parizienilor pentru a rămâne încă un an în Franța.
"Messi e decis. În ciuda faptului că au existat multe speculații în acest sens, mai ales după eliminarea din Champions, mai are un an de contract și vrea să îl îndeplinească. De fapt, fotbalistul a fost surprins de zvonurile legate de viitorul său pentru că nu s-a gândit să plece anticipat de la Paris. A semnat până în iunie 2023 și acordul e făcut.
Nici huiduielile din tribună după eliminarea cu Real Madrid nu l-a făcut să aibă îndoieli. Deși nu este obișnuit ca propriii fani să îi reproșeze lucruri și să nu fie pe placul lor, Messi înțelege frustrarea adusă de eliminare, când toate pronosticurile o dădeau pe PSG printre favorite la câștigarea trofeului", au scris jurnaliștii spanioli.
Citește și:

Messi va rămâne singurul argentinian de la PSG

PSG se pregătește de o revoluție în vară, atât la nivel de conducere tehnică și administrativă, cât și la nivel de lot. "Naufragiul" din optimile de finală ale Ligii Campionilor, împotriva lui Real Madrid, nu va trece neobservat, astfel că se anunță schimbări mari.
Potrivit L'Equipe, Lionel Messi ar putea fi singurul argentinian care va ramane în capitala Franței sezonul viitor, o situație atipică pentru istoria recentă a clubului.
Primul care va pleca va fi Angel Di Maria. Argentinianul a fost titular în doar 6 meciuri în 2022, iar PSG nu are intenția de a-i prelungi contractul, în ciuda faptului că are o clauză prin care ar putea să își prelungească șederea la Paris încă un an, în cazul în care ambele părți sunt de acord.
În ceea ce îl privește pe Icardi, situația este la fel de clară, chiar dacă acesta mai are contract până în 2024. Fostul jucător al lui Inter nu doar că joacă foarte rar, dar a intrat mereu în atenția presei de scandal din cauza relației cu Wanda Nara. Potrivit L'Equipe, acele episoade i-au supărat pe Leonardo și pe fani, care nu au ezitat să-l fluiere puternic duminică, contra lui OM, când a intrat pe teren în locul lui Kylian Mbappe.
Paredes este alt argentinian care ar putea părăsi Parisul, potrivit sursei citate. Mijlocașul transferat pentru 47 de milioane de euro în 2019 nu a reușit să se impună drept titular. Deși cu Pochettino a jucat destul de mult, realitatea este că vestiarul, cu excepția argentinienilor, nu este mulțumit de caracterul său, iar după ce Pochettino va pleca, Paredes nu va mai prinde probabil echipa prea des și va dori să dea curs unei noi provocări.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo