Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lovitură pentru Real Madrid: Mbappe va rămâne la PSG! Anunțul presei din Franța

Bianca Dumitru

Publicat 05/04/2022 la 11:21 GMT+3

Kylian Mbappe este principala țintă a celor de la Real Madrid pe piața transferurilor. "Galacticii" își doresc foarte mult să-l aducă pe Santiago Bernabeu, iar timp de câteva săptămâni s-a zvonit că cele două părți ar fi ajuns deja la un acord. Se pare, însă, că francezul ar fi mai degrabă tentat să-și prelungească înțelegerea cu PSG.

Kylian Mbappe of Paris Saint-Germain

Credit imagine: Imago

În ultimii 2 ani, PSG a făcut tot posibilul să îi ofere un nou contract lui Kylian Mbappe, dar acesta a refuzat toate propunerile francezilor. Se părea că fotbalistul va ajunge gratis, în această vară, la Real Madrid, în contextul în care Florentino Perez îi face marcaj strâns de foarte multă vreme.
După ce starul de pe Parc des Princes a declarat, la finalul partidei cu Lorient, că nu s-a decis încă asupra viitorului său, presa internațională a anunțat că Mbappe este mai degrabă tentat să-și prelungească înțelegerea cu PSG.
Jurnalistul Daniel Riolo, cel care a dezvăluit și mutarea lui Lionel Messi de la Barcelona la Paris, a vorbit acum despre decizia pe care Kylian o va lua la finalul actualei stagiuni. Potrivit francezului de la RMC Sport, Mbappe va semna un nou contract cu liderul din Ligue 1, urmând a-și continua aventura la PSG.
"Singurul interes al lui Al-Khelaifi este să știe ce va face Kylian. Nimeni nu mă va crede, dar transferul va fi anunțat în mai și va rămâne", a spus Riolo, citat de Marca.
Citește și:

"Vreau să iau cea mai bună decizie!"

Duminică seară, după victoria cu Lorient din Ligue 1, Mbappe le-a dat garanții fanilor PSG-ului că nu a semnat încă vreun contract. Vârful din Hexagon a dezvăluit că au apărut noi elemente pe care trebuie să le studieze în detaliu înainte de a lua vreo decizie asupra viitorului său.
"Nu am luat vreo decizie, dar sunt elemente noi pe care trebuie să le iau în calcul. Care sunt acestea? Elemente noi (n.r. râde). Sunt calm, încerc să iau cea mai bună hotărâre alături de cei dragi", a declarat Mbappe, citat de L'Equipe.
Întrebat dacă nu cumva ascunde faptul că a semnat cu Real Madrid pentru a nu crea tensiune în cadrul lui PSG, pe final de sezon, Mbappe a negat categoric această ipoteză.
"Dacă aș fi luat o decizie, aș fi spus-o, mi-aș fi asumat-o. Îmi asum mereu, nu trebuie să mă ascund și nu am făcut-o niciodată. Vreau să iau cea mai bună decizie posibilă", a mai punctat starul francez.
În weekend, Mbappe a reușit două goluri și trei pase decisive. Atacantul de 23 de ani a urcat pe locul 3 în topul celor mai buni marcatori din Ligue 1 în secolul 21, având în total 123 de reușite. Doar Pauleta (130) și Edinson Cavani (138) au marcat mai mult decât Mbappe.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo