Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Mă simt ciudat să-l văd cu alt tricou!" Reacția lui Iniesta după despărțirea lui Messi de Barcelona

Bianca Dumitru

Publicat 21/09/2021 la 16:37 GMT+3

Lionel Messi s-a despărțit în această vară de Barcelona, transferându-se la PSG, unde nu a impresionat în primele sale meciuri. Andres Iniesta, fostul său coechipier de pe Camp Nou a vorbit despre mutarea argentinianului, spunând că a fost greu de digerat.

Leo Messi y Andrés Iniesta

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi a plecat în această de la Barcelona, după 21 de ani petrecuți în tricoul echipei blaugrana. Argentinianul s-a transferat la PSG, unde nu are un început foarte bun. Pe lângă faptul că nu a reușit să marcheze niciun gol la Paris, etapa trecută Messi a fost schimbat în minutul 76 de către Mauricio Pochettino, la scorul de 1-1 în timpul partidei contra celor de la Olympique Lyon. Imediat după schimbare, Messi a părut deranjat de decizia antrenorului argentinian, refuzând să bată palma cu acesta.
În cele din urmă, Paris Saint-Germain a obținut pe final victoria, grație golului marcat de către Icardi în prelungiri. În timp ce toți colegii săi de pe banca de rezerve sărbătoreau golul victoriei, Lionel Messi a fost surprins de camerele de luat vederi reacționând târziu la golul lui Icardi, părând în continuare afectat de schimbarea efectuată în minutul 76 de către Pochettino.
Începutul slab de sezon este continuat și de probleme medicale. Potrivit presei din Franța, Lionel Messi nu va face deplasarea la Metz, acolo unde PSG va evolua mâine. Jucătorul argentinian a acuzat probleme la genunchiul stâng, iar în următoarele 48 de ore urmează să facă o investigație amănunțită.

"Mă simt ciudat să-l văd cu alt tricou"

Andres Iniesta a vorbit pentru Goal despre transferul lui Lionel Messi la PSG. Fostul coechipier de la Barcelona al argentinianului a spus că nu se simte confortabil să-l vadă pe Messi îmbrăcat în tricoul altei echipe.
"Singurul lucru pe care pot să îl fac este să absorb tot ce s-a întâmplat din afară, pentru că doar cei care au fost implicați direct știu exact ce s-a petrecut. Mă face să mă simt ciudat, cum cred că este și cazul multora, să îl văd pe Leo cu alt tricou. Dorința mea pentru el ar fi fost să continue, ceea ce voia și el, dar uneori lucrurile se schimbă, trebuie să urmezi alte căi și fiecare trage pentru el. Evident, situația care s-a creat nu a fost ușor de digerat. Nu am vorbit cu el de atunci", a declarat Iniesta.
Fostul mijlocaș al catalanilor, care a plecat de pe Camp Nou în urmă cu trei ani, a vorbit și despre lotul celor de la PSG, fiind convins că jucătorii, unii dintre cei mai buni din lume, pot face lucruri foarte frumoase împreună.
"PSG are o echipă grozavă pe toate liniile. Acei jucători minunați pot face lucruri bune numai atunci când colaborează. Abia apoi te aștepți să vezi cum evoluează ei ca echipă și cât de departe pot ajunge. Există și alte echipe grozave în Europa care se descurcă foarte bine, dar la PSG nu sunt doar acești trei jucători în atac. Toată echipa are un nivel foarte ridicat", a adăugat Iniesta, potrivit publicației Goal.
Program meciuri Premier League etapa 6, Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo