Telenovela transferului lui Kylian Mbappe continuă. Fotbalistul care rămâne liber de contract la finalul acestui sezon este disputat de PSG și Real Madrid, care au încercat în ultima vreme să-l convingă să își pună semnătura pe un acord. Sportivul a anunțat la începutul lunii aprilie că nu s-a decis încă asupra viitorului său, iar presa internațională a interpretat această declarație ca pe o intenție a lui Mbappe de a-și prelungi înțelegerea cu PSG.
Joi după-amiază, jurnaliștii francezi au dezvăluit că atacantul de 23 de ani ar fi semnat un nou contract cu echipa care s-a impus în acest sezon în Ligue 1. Cei de la Le Parisien au scris că Mbappe s-ar fi înțeles cu cei de la PSG pentru prelungirea pe 2 ani, cu opțiune de continuare încă un sezon pe Parc des Princes. Fotbalistul ar fi urmat să încaseze un salariu de 50 de milioane de euro pe an și un bonus la semnătură de 100 de milioane de euro.
Mama lui Kylian Mbappe a comentat aceste zvonuri. Femeia a oferit o reacție la doar câteva minute după apariția acestor informații, spunând că până acum fiul său nu a luat nicio decizie. Mai mult, Fayza Lamari a dat de înțeles că fiul său este mai degrabă tentat să plece de la PSG.
Ligue 1
Mbappe, decisiv în demiterea lui Pochettino de la PSG? Cum a criticat francezul tactica antrenorului
26/06/2022 LA 10:53
"Nu există niciun acord de principiu cu PSG sau cu orice alt club. Discuțiile despre viitorul lui Kylian continuă cu mare seninătate pentru a-i permite să ia cea mai bună decizie, cu respect față de toate părțile implicate", a spus mama lui Mbappe.
Citește și:

Când este așteptat Mbappe să anunțe cu ce echipă semnează

Viitorul lui Kylian Mbappe este încă neclar pentru toți fanii săi. Deși unii își doresc ca el să rămână la PSG, alături de care a cucerit un nou titlu de campion al Franței, alții vor să-l vadă în tricoul lui Real Madrid, club care insistă pentru transferul său de foarte multă vreme.
S-a zvonit că decizia francezului va fi anunțată după duelul dintre cele două echipe din optimile Champions League, însă în momentul în care toată lumea era convinsă că Mbappe va merge la Real, fotbalistul a spus că se mai gândește asupra viitorului său.
Jurnaliștii spanioli au anunțat la sfârșitul lunii aprilie că starul lui PSG își va face publică decizia în această lună. Mai exact, Kylian Mbappe va face lumină asupra viitorului său pe 21 mai, după ultimul meci al echipei lui Mauricio Pochettino din acest sezon.
Fotbalistul de 23 de ani este conștient că zvonurile referitoare la echipa pentru care va evolua în următoarea stagiune nu vor înceta să se răspândească până când el nu va face un anunț oficial. Mbappe nu vrea, însă, să vorbească înainte de încheierea competiției pentru a nu-i supăra pe fanii lui PSG, în cazul în care decizia sa le va fi favorabilă celor de la Real Madrid.
Ligue 1
Mbappe a dezvăluit care sunt obiectivele sale pentru sezonul 2022/23! "Ar fi ceva spectaculos"
24/06/2022 LA 12:12
Ligue 1
Cât trebuie să plătească PSG pentru a-și schimba antrenorul! Ce sumă trebuie să-i achite lui Nice
20/06/2022 LA 13:39